• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SH_PANDA: iPad Mini 4
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_99: na jak velkem iPadu?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: Things na tom frčej v pohodě? Ale beztak si počkám na public betu.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: a to, ze jde jednim tahem vytahnout pri spustene app je super pohodlny.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Kdyby někoho zajímal limit aplikaci v docku na iOS 11...

CROSS
    CROSS --- ---
    TIGU: to je dobrý, zkusim, až někde seženu verzatilku. Momentálně mám tužku potuněnou ;-] koncovkou na držení čepičky, a gumovym návlekem z Pilot G2. Plus apartní neoprénovej penálek z Ikea, to kdyby viděl Jony Ive, rovnou ho odvezou.

Mimochodem kdyby někdo stál o Apple Pencil, tak mám jednu navíc, nepoužitou nevyužitou, na ceně bychom se jistě domluvili.
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Koh-i-nor vyrábí příslušenství k Apple Pencil :P Stačí si koupit verzatilku, obrat ji o její klip a darovat ho své Apple Pencil. Verzatilka je o chlup tenčí, ale není to ani půl milimetru a s stroškou snahy to na jablečnou tužku dostaneš.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: sakra to musim doobjednat..zbytek dneska dorazil

DUKED
    DUKED --- ---
    DUKED: odpovim si sam :), stacilo otevrit kalendar ve split view, objevila se ikonka list view a voila, bylo vyhrano
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ale beze srandy, tipy na nějakej futrál bych uvítal.  pencil je hrozně dlouhá a k mým obvyklým psacím potřebám se nevejde, nemá klip, v tomhle praktičnosti moc nepobrala.
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: "A beautifully crafted case for Apple Pencil made of durable leather..." TO MUSIM MIT!!!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tohle mi nějak uniklo...
    Apple Pencil Case - Midnight Blue - Apple
    https://www.apple.com/shop/product/MQ0W2/apple-pencil-case-midnight-blue?fnode=37
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, jak sem psal před nedávnem, měl bych na prodej iPad 2 Mini Retina 32GB Wifi Dark. Mam k nemu pouzdro a dvě originální nabíječky s originálními kabely.
    cenu bych podle rešerše z nedávný doby viděl kolem 6 tisíc. iPad je jako nový, celou dobu v obalu a skoro vůbec není používáný, nemám pro něj využití.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MADBANANA: MADBANANA: Realisticky? Tak 3000 - 4000 Kč. Přijde na to, v jakém je stavu. Ale morální zastaralost je už velká a displej není ani retina.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Za kolik se dá prodat iPad mini 1st gen 16GB cellular?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tak jo.

iPad Pro - Apple
    https://www.apple.com/ipad-pro/
    CROSS
    CROSS --- ---
    mno u mě zatim dobrý :-]

Marco Arment on Twitter: "Turns out the past of computing had a lot of good ideas."
    https://twitter.com/marcoarment/status/871803846732857344
    KICHI
    KICHI --- ---
    To by mohlo být číslo 6 v Keynote ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak za 20 minut nový iPad? :-] Uvidíme, jestli má 12,9" budoucnost.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Ahoj, omlouvám se za menší OT, ale kdybyste náhodou věděli o někom... [ LOOKING FORSHÁNÍM: iPad s LTE a min 32 GB pamětí pro vozíčkáře ] Děkuju.
    ALISTAIR
    ALISTAIR --- ---
    ZAPPO: AVALON_CZ: Jojo, nakonec jsem iPad vrátil a koupil si za dvoutřetinovou cenu iPadu ten nejlepší Samsung-Android tablet, co v Alze byl... a jsem naprosto spokojenej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam