• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: jenom doplnim, že teda přes iTunes do DFU a restore do továrního nastavení, samo všechno smazat, celkově nemalý WTF.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Asi nejbizarnější příhoda za 11 let s Applem. Jdu takhle spát, ještě si řikám, mrknu, jestli se dětský iPady nabíjej takhle na noc...a iPad 2 hlásí Activation needed. Aktivovat to samo nejde s nějakou obskurní hláškou, jako že Activation server is temporarily unavailable. Takže google, a je to nějakej fuckup z loňska nebo předloňska týkající se specificky iPadu 2. První pokus restorovat nebo aspoň dostat do továrního nastavení přes iTunes nevyšel... to bych se posral, normálně všechno na tom je, tapeta, passcode, ale prostě z vyšší moci je to za zdí a do tý zdi nejsou žádný dveře.

Pokud jste to někdo řešil a vyřešil, podělte se... internetový tipy zatim selhávaj. To bude mít chlapec ráno radost.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Baldur's Gate 2 SE za 2.99 (nedávno byla i jednička)
    Darkest Dungeon za 0.99
    2MEK
    2MEK --- ---
    Nedavno mi vyprsela zaruka a ma mila mi do iPadu (Air 2) nalila vodu. Minimalni mnozstvi, takze me prekvapilo, kdyz nenabehl.
    Myslite, ze to schytala pouze baterka, nebo je komplet v kremikovem nebi?
    Pripadne doporucil by nekdo konkretni servis? (zatim jsem nastesti u zadnyho jabka nic resit nemusel)
    Diky!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Úplně jsem přehlíd, že včera to bylo 8 let od ohlášení prvního iPadu... letí to.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Intua Beatmaker 3 je dočasně zdarma:

BeatMaker 3 on the App Store
    https://itunes.apple.com/us/app/beatmaker-3/id1060317024?mt=8
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BRAP242: pouzival jsem na apple tv airparrot a fungoval v pohode

ale myslim, ze je placenej
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    zdar, nemate nekdo nejakej ozkousenej tool, kterej dokaze na PC simulovat AirPlay? videl jsem neco co se jmenuje http://www.airserver.com/ - akorat neni neco novejsiho?
    VFISA
    VFISA --- ---
    SH_PANDA: Stovky u me. Ale vetsinou text
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    AILAS: Tak to ja stovky a hodne sketchu :-/
    AILAS
    AILAS --- ---
    SH_PANDA: hele já s Notes nemám nejmenší problém ale mám tam odhadem 30 poznámek. Některý jsou i větší ale nikde obrázky.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    taky vam Notes desne tuhnou, tak ze se dostavaj k hranici pouzitelnosti? fakt mne to zacina srat. vsechno zacalo samozrejme jak jinac s iOS 11
    WERT
    WERT --- ---
    VFISA: Clovece nevim ale sere me jak mail, tak gmail... nevim to uz nikdo neumi udelat mail klienta poradne? :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: jeste me napadlo, kdyz uz jim budes psat tvoji nespokojenost, napis jim at zapomenou na jejich pseudo cool material design ktery je absolutne neprakticky, je uplne mimo platformu a dela veci jeste horsi. #justtrolling
    KULHY
    KULHY --- ---
    WERT: Odpověď zní Mail nebo Airmail
    VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: napis googlu at to napisou poradne. A at rovnou dopisou nativni podporu alespon iOS 10 featur u vsech jejich produktu...
    WERT
    WERT --- ---
    Lze na iPadu provozovat Gmail app ve split screenu na iOS 11 nejak se mi to nedari...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: Ano, je to o tom, ze tu je v head tohle:
    <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes">
    WERT
    WERT --- ---
    ONDRA_99: ok, zkusil jsem na starym ipadu, a dela to samy, takze se pravdepodobne neco zmenilo na nyxu:) dik
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: Je to na volbe vyvojare, jestli da do hlavicky stranky meta tag, ktery zapina to fullscreen zobrazeni. Ty s tim nic neudelas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam