• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    BELO
    BELO --- ---
    GORG: Normalne si namapuj windows sdílený folder přes SMB do Files.app https://www.iosappweekly.com/share-files-between-computer-iphone-smb/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GORG: Pres Soubory (iCloud).
    BURAN
    BURAN --- ---
    GORG: z IPadu tahám data přes externí disk / flešku. Maličký věci Google Drive.
    GORG
    GORG --- ---
    po case jsem pouzival ipad (15.4.1) a uz asi hodinu resim, jak presunout soubor do PC.

v itunes jsem jako driv
    1) kliknul na ikonku Ipadu
    2) Transfer files - vybral aplikaci, kde je to ulozene
    3) kliknul Sync - nic to nedela (nikde ani neni zminka, do jake folderu by se to pripadne nahralo)
    4) tlacitko s popiskem "Do" (asi download ?) misto stazeni skoci v itunes do zalozky Music
    5) drag and drop souboru nekam na plochu neudela nic

trochu mi prijde, ze se Apple vzdaluje uzivatelum PC? nakonec jsem teda se doklikal, ze muzu dat Share a poslat si to pres e-mail, ale user experience se sharovanim souboru u me u ipadu klesl jeste niz, nez jsem ho mel driv :) nastesti jsem potreboval poslat jen par KB velky soubor, ale byt to neco vetsiho, tak nevim...

bohuzel strejda google v tomhle moc nepomohl... jen nejake zminky, ze pres itunes uz to ted po nejakem updatu nejde, a dela se nejak pres Files a Findera
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    Jo zrovna jsem se šel smazat. Jen jsme se nepochopili...

Jinak mu to zatím nefunguje, ale zatím neměl moc času se v tom vrtat...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOC256: To bude teď v iPadOS 16
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kámoš si připojil ipad (M1) k externímu monitoru. "Stěžoval si", že mu nefunguje upscaling (full resolution mode). Ale za mě to je z principu blbost ne? Tak to jen chci potvrdit.

Nemyslím streamování třeba filmů...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Lze nějak používat sidecar a univerzal control, když používám příslušný iPad jako hotspot?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ti co jsou v BETA programu…
    Funguje vám po včerejším updatu Apple pencil. Konkrétně AP 2 u iPad PRO 2018.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Prodám iPad Air 2, 64 GB, Wi-Fi + Cellular verze v barvě Space Gray. Kompletní balení včetně origo krabice + celo cover černý. Cena 4500,- Kč. Zájemci pište do pošty.
    BELO
    BELO --- ---
    GEKONZPRAHY: Chtěl bych asi něco měkčího. Koupil jsem Nomad rugged nakonec.

BELO
    BELO --- ---
    Hledám pouzdro pro iPad Pro 11"(2018) bez zaviraciho vrchního panelu. V podstatě pouzdro jak se dělá pro mobily. Ideálně se zvýšeným "rtem" po stranách. Na iPadu už mám paperlike folii, tj. se tolik nebojím o poškrábání displaye a rád bych t a balet držel v jedné ruce jako Kindle. Pokud by to mělo i držák na Apple pencilt, tak je to značka ideál 👌
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GEKONZPRAHY: nakrmit přeš nějaký alternativní přehrávač přes itunes to nejde?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Nebo predplatit audioteku a pak zrusit (je to, myslim, 99 kc na mesic, mozna maji i free trial). V clenskym obsahu se da docela vybirat.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Stáhnout z uloz.to?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Jak prosím co nejjednoduším způsobem dostat do první generace iPadu Air nějaký audioknihy? Máti je po operaci páteře a musí dva měsíce ležet, je jí přes sedmdesát, takže to musí bejt česky a fakt jak pro debily. A uplně ideálně zdarma. Díky :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HONCKA: ja mel taky uplne prvni ipad.. pak az to 10,5 pro.. ale je to na me velky. tohle je jak ctecka, mala vec co se mi vejde do kapsy a muzu ji tahat denne. mam ip 12 mini, a ten je na X veci malej ale velkej tablet jsem nedokazal nosit. tohle je jak zapisnik :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    myslím, že se to bude měnit, pokud tam nebude HW bezpečnostní důvod. iPad PRO 10,5 (první hranatý) mám a ve srovnání s nejnovějšíma řadama mobilů to je pořád fičák. Ta doba, kdy každý nový iPhone byl znatelně rychlejší než ten předchozí je už pryč...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    STEVIE: má zhruba 5-6 let, předpokládám, že v další major verzi už nebudou první řady ipadu pro a v tý další 10,5" ipad pro
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    HONCKA: da se někde najít kdy jakému zařízení konci updates / podpora?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LOVE_DALI: Dceři jsem loni na podzim kupoval SE druhé generace v MobilPohotovosti. Telefon byl ve stavu C - měl škráblý displej, což se vyřešilo fólií. Stál cca 6500.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LOVE_DALI: synovi jsem kupoval repasovanou ip8 za 6k a je úplně spokojenej, stav jako novej, záruka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam