• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ERVIN:
    pokud si to vybavuji dobre, tak toto fungovalo jen z full zalohy pres iTunes. Pokud to je pres iCloud, tak se uchovava jen informace, ze tu appku na zarizeni mas, ale stahuje se vzdy z AppStore.

Pokud ma nekdo novejsi zkusenosti, tak jiste doplni...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Kdysi před léty jsem si stáhnul, přepnutím se na americkej appstore, appku Thor polysonic synth, kterou dodnes úspěšně na svym iPadu 2 provozuju. Když koupim novej iPad, jak moc je pravděpodobný, že už ho na tom novym iPadu nerozchodim/nepůjde bez přepnutí se zas do USA appstoru stáhnout nebo je úplně discontinued. Budu si obnovovat ze zálohy, ale taky je otázka, jestli se mi současnej iPad obnoví ze zálohy tý dvojky.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    CROSS: to mi ani nerikej, ja na nej napate cekam uz od zari ;-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRAP242: Kromě toho, že nikdo neví, je otázka, jestli maj dost čipů například. Zrovna u iPadu mi přijde, že kdyby upgrade přišel dejme tomu až na jaře, nic se nestane. (Myslím s trhem.)
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    HONCKA: jj - myslim presne to. nicmene, zadnej termin nebyl stanovenej....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: předpokládám, že asi myslí to představení, který prej má být v říjnu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRAP242:
    nic nepredstavovali ne?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    Zdar, hele kdy podle vas bude ten novej iPad?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ahoj, než to pustím jinde. Prodávám iPad Pro 10.5", 64 GB, šedý, kompletní balení s nabíječkou i krabicí. Koupený v roce 2018.
    K tomu je originální kryt s klávesnicí + originální kryt bez klávesnice.
    Nepoškozený, plně funkční. Cena 8900
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    CROSS: Vyšší váha, ale jinak super. Baterku to žere minimálně, zacvaknu/odtrhnu ve vteřině, píše se na tom příjemně...
    VFISA
    VFISA --- ---
    CROSS: Kromě váhy na to nedam dopustit. Doma 80% času s odepnutou klávesnici, na cestách s ni a slouží to jako super ochrana.

Priznam se ale bez mučeni, ze nejsem psavec co by na tom psal romány… maximálně nějaký interní Pages v Confluence.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Používáte někdo Logitec Combo Touch? (Třeba VFISA?) Nějaké zkušenosti, názory?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    LOJZA: Praha - Chodov.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Kdybyste někdo chtěl používaný silikonový kryt + Apple Keyboard Folio na iPad Pro 12,9 1st gen. za odvoz a pytlík chipsů, dejte vědět do pošty. Kryt s klávesnicí je v téměř dezolátním stavu a klávesnice nefunguje - na 99 % kvůli zkorodovaným kontaktům uvnitř. Je to sice opravitelné, ale nemám na to nářadí ani skill, čili kdyby si s tím chtěl zájemce pohrát, myslím, že by to šlo zprovoznit.

CROSS
    CROSS --- ---
    Mně onehdá přišla zpráva od mého operátora, že jestli chci 5G na stávající SIMce, mám si to nastavit v jejich systému (tj. na webu ve správě svého uživatelského účtu). Z toho bych usuzoval, že je to věc operátora a ne iPadu jako takového.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Tak přes SN jsem se nic nedozvěděl Apple support mě odkazuje na operátora a Operátor na Apple support. Každopádně jsem zjistil v nastavení když se podívám na info o tabletu, tak síť je sice t-Mobile, ale Operátor je tam uvedený Carrier 51.7 což netuším či znamená a jestli v tom nemůže být problém
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: To jsem nezkoušel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    a to SN?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: iPad jsem dostal v práci a právě jsem nic nenašel. Bohužel ani nemám možnost zkusit jinou sim, třeba jiného operátora
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    Kdes to koupil? V návodu nic není? když si SN dáš někam na apple webovku?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Na mobilu právě mám. To kde se to povoluje mám na výběr jen 3G a LTE, proto se tu ptám. Když jsem se ptal u operátora, tak mi řekli že to je můj tablet a ne jejich starost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam