• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    Diskuze pro ty co cvičí/tančí zumbu, chtěli by tančit, chtěli by se stát instruktory nebo už instruktory jsou.

Budeme rozebírat hudbu, sestavy, videa, zumbawear, kam zajít na zumbu.

Zkrátka vše o tomto novém fitness tanci.

http://www.zumba.com

rozbalit záhlaví
    BECKO
    BECKO --- ---
    KITIARA: Ve Vyškově, to ti asi moc nepomůže .)

A dneska mi volala baba ať jim cvičim na nějakým dni krásy, kdybych to věděla dřív, tak včera míň chlastám sakra.
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    BECKO: Předcvičuješ? Kde?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mám nové prostory na Zumbu, hurá .) Musela sem se podělit. Konečně nebudu v krcálku kde se mi vejde max 12 lidí ale se sálem se zrcadly a dokonce i pódiem, hooray!
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Jako já jednu písničku přímo jakože oficial Zumba mám, ale ta mi přijde málo akční. Takže příjmám všechny tipy .) Dík.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: ty jo.. ta naše má fakt husty.. ale jak se to jmenuje na to fakt nepřijdu... ale zeptat se ji můžu...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Jo jinak holky jestli máte nějakej tip na nějaký pořádný african beats na který by se dalo zatančit tak do 4 minut, tak beru všechny nápady.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: jo to je dobrý :) ..ale jako s tim břichem je docela frajerka.. jestli pak tancuje něco akčnějšiho, tak to mimino musí bejt uplně vyhopsany :)
    SAXANA: jako ty cinkrlátka by mě asi štvaly, kdyby to tam chrastilo.. :) ale jako sem tam jako zpestření na kroucení zadkem pořádný to může bejt sranda :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Jo u nich na hodinách se koukám vždycky něco vtipnýho najde .) Náhodou mě chodí dva chlapi na hodiny ,))
    SAXANA
    SAXANA --- ---
    SAXANA
    SAXANA --- ---
    ...tohle je fakt ftipny video...holkam to s cinkrlatkama moc jde...ale vsimnete si chlapika vzadu :-)))))))
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Já ani aerobiky neumim, motám se tam jak špína v kýblu a nechápu terminologii, načasování, hudbu, nic :D

Jinak tohle sem teď dala na warm up a ženský z toho šílej, dobře se to tancuje a fakt to hned ze startu hodiny dá tu atmosféru http://www.youtube.com/watch?v=pYC7cjd10CU
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: právě.. :) proto to fkat obdivuju.. oproti aerobicu.. tam je jedna sestava na celou hodinu na dvacert pisniček.. proto mě aerobicy neba :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: No taky sem chtěla ještě poznamenat že i když je to relativně jednoduchý, tak těch choreografií vychází na hodinu cca 12 :D
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: ještě si to ale všecko zamapatovat :D no taky nám sem tam po nějaky době písničku zopákne.. ale až třeba za měsic, dva, má to celkem barvity když si to tak vezmu.. :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Jako ono v podstatě jde hlavně o to mít na 100% naposlouchanou písničku a na tu stačí tak 4-5 kroků+ něco do hudby. Takže stačí vymyslet něco na předehru, sloku, refrén, mezihru a pokud to písnička vyžaduje tak i na něco mezitím. Člověk ale nechce pořád tancovat to samý a pak se trápí když má pocit že se opakuje .) Já bych třeba do všechno strkala salsu :D
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: to je mi jasný, to chápu, protože to neni sranda vymyslet nějakou choreo.. dřív jsem tancovala a vim, jak nám to dalo jako skupině zabrat, natož, když to má vymyslet jeden na celou hodinu..
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Jo taková klasická zumba pecka .) Ne teda úplně můj šálek kávy, když už i like to move it tak klasiku - mám ji taky zařazenou na warm up.
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Tak ono je to jednodušší než vymýšlet celou vlastní choreografii. Nebo se alespoň inspirovat, nový kroky.. Proto tam ty videa ostatní dávaj, aby si pomohli a ukázali se .) Taky by mě potěšilo kdyby moje choreografie někdo tančil na hodině.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    takhle písnička http://www.youtube.com/watch?v=1ZJthGFXvEw je fakt dobrá.. měla na to výbornou sestavu.. fakt takvou vtipnou :)
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: zumbu dvakrát tejdně... plus do toho bosu ještě .. jo ta Mueve La Colita je dobrá.. :) koukám že ta naše teda tady dost čerpá z netu.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam