• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    Diskuze pro ty co cvičí/tančí zumbu, chtěli by tančit, chtěli by se stát instruktory nebo už instruktory jsou.

Budeme rozebírat hudbu, sestavy, videa, zumbawear, kam zajít na zumbu.

Zkrátka vše o tomto novém fitness tanci.

http://www.zumba.com

rozbalit záhlaví
    BECKO
    BECKO --- ---
    TESKERA: Dobře se mi tancovalo na Evu Beníškovou v Centru Tance nebo na Pavlu Lužnou na Stolárně. Fajn je i Kateřina Kočková (Balkán, Studio Jena, H. International)
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    aoja, chtela bych zacit chodit na zumbu.. resp. to zkusit.. hodne dlouho jsem zavodne tancovala spolecensky tanec a tohle by me asi mohlo bavit.. (posilovna me neba a navic cvicim s kettlebellem doma a takovy ty fitness aerobiky taky moc nemusim..) za prvy jsem desnej bucek a potrebuju to dat dolu, za druhy se u toho chci i nejak pobavit .o)
    jestli mate nejaky typy na kurzy v brne budu vam vdecna! .o) brnenskych webovek jsem shledla dost, ale nechce se mi jit na blind .o)

diky moc! .o)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Kočko možná bude, ale až na podzim a asi taky někde v okolí Brna spíš.. Ale příští rok bych chtěla udělat určitě moře a to nejlíp tady: http://www.solarishotelsresort.com/ nebo v nějakým dobrým středisku v Itálii. Podle ceny. Mě taky pořád roste břicho nic si z toho nedělej .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak co holky, budete chodit v létě na zumbu?
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    BECKO: to bych nezvládla:)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Ona je prostě skvělá, totálně. http://www.youtube.com/watch?v=Op7Pl41bBLI
    BECKO
    BECKO --- ---
    Dnes je v Brně masterclass s Daneilou Čenekovou (oficiální školitelkou pro ČR, SR a Slovinsko), kdo jste z okolí, tak uřčitě přijďte - Daniela má vynikající choreografie a cit na skvělou hudbu!
    BECKO
    BECKO --- ---
    Video na ukázku z workshopu s Marcio Slamem.. mimochodem porotcem na letošním Urbano Festu v Praze.
    http://www.youtube.com/watch?v=7Yzu4ii0Cpk
    BECKO
    BECKO --- ---
    A kraťasy taky .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Nová zumba kolekce! Zakoupila jsem celej tenhle model až na boty .)
    LENIK1
    LENIK1 --- ---
    BECKO: dokonce jsme měly i čas projít Luhačovice a pak ve vlaku jsme se krásně prospaly-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    LENIK1: Tak to sem ráda, snad vám to v tom vlaku uteklo .)
    LENIK1
    LENIK1 --- ---
    BECKO: jj, suprový víkendový relax;) dala jsi nám příjemně "do těla", dík:-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak víkend v Luhačovicích fakt parádně vyšel, musím říct, že sem se doopravdy bavila a dokonce sem ukořistila i foto s Evou a Vaškem .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    LUCHUB: Choreografie dostáváme na DVD z ameriky přímo ze Zumba základny.. ale to je jen pro ZIN členy (členství se platí). Na youtube je spousta choreografií a taky si děláme na některý písničky samy. Je to taková všehochuť.
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    Holky, nechodíte některá sem: www.zumba-beroun.cz ? Vřele doporučuju...
    Mám dotaz na cvičitelky... Samy si upravujete choreografii? Nebo dál šíříte to, co jste se naučili?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak my jedeme řádit do Luhačovic vážení .)!
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Jestli chceš shodit špek, tak to funguje stoprocentně .) Zapojuješ celý tělo a pokud budeš chtít zamakat víc, u určitejch kroků můžeš jít třeba níž a jet víc na zadek nebo zatínat břicho a hlavně správně dýchat a nezadržovat dech a hodně pít. Někteří tvrdí, že se na zumbě spálí stejně nebo víc co na spinningu, ale je to dost nepřesný.. u zumby i u spinu se můžeš sedřít stejně jako si jet jenom pianko, záleží na kondici, náladě. Ale každopádně se spotíš a pobavíš, to ti garantuju .-)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    BECKO: super! a vezmu běžecký boty asics. A pěkně to asi spaluje špeky, co? Snad tam nebudu jediný poporodní povadlý špekoun :D
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mimochodem na zumbashop.cz se velmi brzo objeví nová letní kolekce a stojí to za to .)!
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Ahoj, vezmi si něco pohodlného. Na zumbu můžeš mít cokoliv, krátkou sukni, kraťasy, obtáhlý elasťáky, volný tepláky.. zkrátka v čem se budeš cítit pohodlně, uvolněně a v čem se ti bude dobře pohybovat. Doporučuju tílko nebo tričko z funkčního materiálu, potit se do bavlny je o nervy. Mikinu budeš po minutě zahazovat. Taky ručník a spoustu pití. A lehký boty nejlíp s odpruženou patou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam