• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNIOR: nevim, jestli sis to jeste rozvrtal, ale pri vyvoji urcite vsechny cache a optimalizace vypni, jinak se z toho zblaznis. tim bych zacal, pac mi to serviruje uplne rozbitou stranku z nejake cache.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, jde ve wp administraci nastavit URL pro stránku s archivem Příspěvků? Rád bych to přenastavil na www.mojwedomena.cz/obsah, potřebuji změnit to poslední za lomítkem. Prolízám všechna možná nastavení a nedaří se mi to najít, poradíte? Díky.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Neuměl by jste mi prosím někdo poradit proč nefungují odkazy na KAŽDÉM DRUHÉM ŘÁDKU ? Pokaždé když se vleze do jednotlivého poschodí a proklikávají se jednotlivé byty tak vždycky prostě nefunguje každý druhý byt - tedy 4, 8, 12tý ? Když to napíšu ručně tak to normálně funguje ta stránka, veškeré odkazy jsou a tagy jsou správně napsané, zkoušel jsem mazat cache, vypnout w3 plugin a prostě nic. Už jsem z toho fakt docela zoufalej. Je to nějakej plugin ? Jeto nějaký špatný css ? (Jsem v podstatě jenom takovej hobby bastler a dělám si ten web pro sebe tak na mě buďte hodní.. :)

Třeba tady a potom ostatní patra, kromě prvního, kde je jenom jeden byt už.
    2. poschodí – Residence Kladno
    http://www.residencekladno.cz/2-patro/

Díky moc za každej postřeh
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Minule jsem se tady ptala a zachránili jste mne, zkusím to znovu

hledám filtr na woocommerce, který umí
    - filtrování podle ceny
    - filtrování podle "skladem" a "dostupné /možno objednat"
    - filtrování u některých vlastností jako součet množin (třeba ukázat věci, které jsou ve velikosti M i ve velikosti L, ale zase u jiných vlastností průnik těch množin - takže při zadání "krajková" a "ramínka za krk" to ukáže všechny podprsenky, které jsou krajkové a zároveň mají ramínka za krk, ne všechny které jsou krajkové a všechny, které mají ramínka za krk (ano, prodáváme spodní prádlo). Díky moc za tipy
    PULKA
    PULKA --- ---
    PULKA: Hm, nejde to. můžete si zkusit stáhnout nový aktualizace pro překlad? Zbejvá vám to tam pořád?
    PULKA
    PULKA --- ---
    PEETIK: HARDCABB: Jak se tak dívám, zprasil si je sám Yoast. Zkusím to fixnout, psala jsem už Michalovi Janatovi (spravuje český překlad), tak snad to brzo schválí. https://translate.wordpress.org/...%5D=either&filter=Filter&sort%5Bby%5D=priority&sort%5Bhow%5D=desc
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PEETIK: prave jsem na webu nasel to samy, predpokladam ze nejaky hovado zprasilo (nebo cilene zaspamovalo) cesky preklady Yoast SEO
    LYDI
    LYDI --- ---
    ahoj, nejak resime web v wordpressu. neni tu nejaka mila duse, ktera se v tom vyzna vic a by nam pomohl? objevi se napr. obsah stranek, ktery je v editoru jednou, tak na webu je 3krat
    nebo potreba nejak hezky vyresit logav strance, aby byly stejne velke, vedle sebe ... neni na to nejaky plugin? diky moc!
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Když koukám na nastavení produktu ve Woocommerce, tak v Yoast SEO sekc, Snippet Preview u produktu se mi z nějakého důvodu ukazuje odkaz na úplně cizí stránku "www.ateliert3t.cz" - WTF?

https://preview.ibb.co/miBOQp/yoast_seo.jpg

Na jiný adrese, kde máme taky eshop, a dneska sem aktualizoval pluginy, tak se mi tam toto nezobrazuje. Vůbec nevím co a proč to tam je.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    PEETIK: zvladnes to v pohode sam, jak rikam jsou na to i pluginy, kde vlastne po instalaci pluginu jen kliknes na vytvorit child theme, vyberes od jake sablony se ma udelat a je to hotovo, pak muzes plugin vesele odinstalovat.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PEETIK: zvladnes to sam, jen pri tom prehozeni na child (rsp. jakoby na jinou sablonu) bohuzel prijdes o nastaveni sablony a myslim, ze i widgetu
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    KALIF_WH: a child theme, zvládnu to sám, nebo musí se nějak zasahovat do kódů apod?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    THEODORT: promin to bylo samozrejme to Kenny .-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    THEODORT: a to je presne ten duvod proc pouzivat child-theme, kdyz to ted prepises v php, a zaktualizujes pak sablonu tak to budes delat znovu , child theme zalozit je snadne a ma to svoje vyhody, krom toho na to jsou i pluginy
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PEETIK: tohle je imho natvrdo v php kodu v tride co ti vypisuje minikosik nahore v liste
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    MRTVY_KENNY: překlep, stane se :) Ale hledal sem ve všech možných částech toho Loco.

Ad child šablona - nemám, nějak sem nepochopil jak ji vytvořit.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PEETIK: jinak v tom co pises mas preklep, vis to. "cardt" neni slovo
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PEETIK: no je dost mozne, ze tam neni a musis si ho pridat.
    taky je otazkou, od jakeho prekladu to ta sablona ocekava, to by bylo dobre najit v jejim kodu.

pak se taky stava, ze v sablone je string, ktery woocommerce casem zmenil a jen se to nechyta (jsou tam jinak tecky, velka pismena atd), reseni je opet tu spravnou variantu pridat (anebo si v child sablone opravit ten string, ale pak prijdes o budouci aktualizace toho skriptu rsp. bys to musel hlidat)

+ kdybyses potom nahodou ztracel v tom ktery preklad se kde pouziva, tak pomaha
    Debug MO Translations | cs.WordPress.org
    https://cs.wordpress.org/plugins/debug-mo-translations/
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Nainstaloval sem si ten LocoTranslate, ale nemohu nikde najít ten řetězec - "No products in the cardt", koukám do "jádro wordpressu", pluginy "woocommerce" šablony "OcenWP" a nikde nic :( Nevíte někdo kde to najít?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: ja se pred lety rozhodoval, cim nahradit qTranslate a volba byla mezi Polylang a WPML a ten zvitezil (uz si ani nepamatuji proc). Koupil jsem tenkrat Livetime dev license, takze jsem si na WPML. Ted to navic predelali a je to o neco srozumitelnejsi. Nejzabavnejsi je to, ze vsichni krom 1 nebo 2 klienta, kteri chteli multilingual stranky nakonec pohoreli na tom, ze nemaji cas prekladat novy content, takze by byvali udelali nejlip to mit jen v jednom jazyku a resit ML az budou mit business rozjety, tak aby jim uzivil nekoho, kdo se bude tomu cizojazycnemu naplno venovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam