• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    KIW
    KIW --- ---
    ANDY_WARHOL: Jasně, jenom to tady člověka celkem praští do ksichtu. Ale netuším, jestli to napětí tady gradujete už třeba týden nebo prostě ve výchozím nastavení musíte všichni být evil :D

K věci: Pořád někdo zakopal prasečí hlavu, což není správné. Ale buď tím imho chtěl Steigerwald říct, než že je to prkotina, kterou není třeba řešit, nebo měl prostě nutkání všude tahat (pro zjednodušení) agendu Svobodných a působit docela trapně. Interpretace A mně nepřijde až tak přitažená za vlasy.

Taky mi ale přijdou vyjádření Svobodných jako strany všeobecně trochu zvláštně "detached", takže možná nejsem správná cílovka :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KIW: atmosfera demagogie veru prijemna neni. komentoval jsem nikoliv obsah dotycneho prisprvku, ale jeho interpretaci
    KIW
    KIW --- ---
    ANDY_WARHOL: Vyjádření pana Steigerwalda mně taky nepřijde úplně šťastné. To tahání EU dotací a zelené energie k imho úplně nesouvisejícímu problému vyznívá skoro až bizarně.

Máte tady vždycky takovou atmosféru? Vlezl jsem tady minulý týden, pak dneska a člověk aby se tady bál otevřít hubu, hned ho někdo seřve za nesouhlas.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    \o
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    THETAN: jj vsichni ty arabasi a zidaci by meli tahnout odkud prisli, mas recht !
    THETAN
    THETAN --- ---
    OTAVA: mě to přijde jako originální nápad. Pochopitelně jako majitele pozemku by mě to štvalo kvůli znečištění - což jak dokládají mnohé fakta by pro arabáše problém být nemusel. Kolikrát jsou sousedské vztahy mnohem horší.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: reakce "hnědá gratulace a hajlíček" je argumentační faul a zmrdství nejvyššího kalibru... dříve míval alespoň nějakou úroveň, teď už jsi jenom trapný...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OTAVA: kde pise ze je to normalni ? neumis cesky ? kdyz napisu ze kradez je mensi zlo nez vrazda, budes taky tvrdit, ze pokladam kradez za normalni ? asi tezko vid... nebo u tebe bych se tomu nedivil
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: Hampl je radovy clen. Spousta jinych svobodnych jeho vyjadreni kritizovalo.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ... a zaroven je to mensi zlo nez EU ...

Skutecne ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OTAVA: ktery z tech dvou panu pise ze to je normalni ? ja jaksi tam ctu, ze jednomu to prijde ubohe, druhemu hloupe, ale nikdo z nich nepise ze je to normalni
    to si jako myslis, ze tu nikdo neumi cist ? demagogii si nech, na to ti nikdo, kdo ma rozum v hlave, neskoci
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Takze ti prijde normalni zakopavat v cr do zeme praseci hlavy stejne jako tady panovi na FB ?
    PUPU
    PUPU --- ---
    OTAVA: zajimave. takze pokud se nekomu nelibi muslimska invaze do evropy, je fasista? nebo se snad jedna o nesouhlas s vyhazovanim penez na rybu domaci&spol? nebo neco uplne jinaho?

muj soukromy nazor je, ze at hulis cokoliv, mel bys ubrat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Krasne zapada do particky podivnych existenci kteri presentuji Svobodne na venek, hneda gratulace a hajlicek.

THETAN
    THETAN --- ---
    GENERALLZ: mé zkušenosti jsou takové, že jde spíše o to, jestli komunální politik zastupuje pár místních kšeftařů nebo většinový plebs. Ostatní je v současných poměrech na komunálu pohádka. Já raději pomateného levo-pravicového Robina Hooda než bílé koně zprostředkovávající plnění stranických pokladen kšeftama přes razítka a hlasování.
    THETAN
    THETAN --- ---
    Metody stejné, Ukrajina a Putin je pouze jiné téma.
    Pro připomenutí.
    Přemluv bábu!
    http://www.youtube.com/watch?v=MLfFhdcXJhA

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DAYSIR: o Ukrajine zpocatku (v prubehu lonskeho podzimu) nesteknul ani pes. Rubalo se to tam davno predtim, nez to cela EU a cely slavny nase media zacly oficialne resit - davno predtim, nez se zacal "svrhavat" prezident. Za vsechno muze Rusko, jasne. To, ze problemy na vychode Ukrajiny maji startovaci impuls mimo jine v tom, ze ten soucasny goverment "vyskrtnul" rustinu coby uredni jazyk, se kterym roky nebyly problemy uz taky nikdo neresi... cely soucasny postoj ukrajinskeho govermentu stoji na spolehani se na fakt, ze EU/USA tam nacpou (z nasich kapes) nasledne nejake prachy, ktere ted jsou promhravany zcela nesmyslne v nejakem boji s "povstalci" (za silne podpory zminenych) - ten stat na to vylozene ma, zejo? :-) To, ze onen ukrajinsky goverment dlouho odmital s temi "povstalci" vyjednavat a hledat pro obe strany prijatelne reseni a rozhodl se vse "resit" vojenskou silou je take v poradku. Rusko se samozrejme (a celkem legitimne) pri hajeni svych zajmu inspiruje... staci se podivat na mezinarodni politiku zapadnich statu a jejich vojenske aktivity na uzemi cizich statu ve jmenu "demokracie / boje proti terorismu".
    PUPU
    PUPU --- ---
    POLITIKA: Machovi Svobodní - Neviditelný pes
    http://neviditelnypes.lidovky.cz/...vi-svobodni-dcn-/p_politika.aspx?c=A140901_215714_p_politika_wag

jo, tak to byl silny zazitek. kdyz jsem zacal cist, rikal jsem si, zda se dozvim nejakou neprijemnou pravdu. treba ze Svobodni maji docela problem v komunalnich volbach nabidnout cokoliv krome neznamych lidi (prece jen, jadro programu cili na oblasti uplne mimo komunal). nebo ze krome Macha si bezny volic vybavi jen mlhave nejake kontroverzni (nebo 'kontroverzni') postavicky. ale tohle jsem tedy necekal. postupne ve me silil pocit, ze neco neni v poradku bud se mnou, nebo s autorem. kdyz jsem se dostal k pasazi, kde se autor vyznava z obdivu k Mirkovi Topolankovi, pochopil jsem. fajn... ale s MASIBLem je potreba zachazet fakt opatrne
    PUPU
    PUPU --- ---
    DAYSIR: resit to smysl ma, ale ne s Tebou. mluvis uplne z cesty, sorry
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    PUPU: - běžně? Možná na dfens :)) já ho jako celkem znám, ale takhle prostě nemá mluvit politická strana. Taky už jako vůbec nechápu, proč je třeba se takto vymezovat.

- nedává logický smysl? No to hodnocení "je umělý stát, rozpadne se" rozhodně nedává.

- no, a třeba to, že on se tak nějak každý stát rozpadne po nátlaku.

- viz výše

- nedává smysl? v PR prohlášení, kde jde o slova jakože hlavně se nastaví formulace "EU je stát" a tobě se to zdá v pohodě?

- :)))) Ukrajina se nerozpadla. To je zatím fakt. Říct "je rozpadlá a my to věděli dříve" je tím pádem opět srana, která nepatří do prohlášení strany.

- nesmyslně se dožaduji vysvětlení obrovsky silných tvrzení. Když napíšu "Pupu šuká děti" a řeknu "ne, nezdůvodním vám to, nikdy", bude to pro tebe stejně v pohodě?

- jaký omáčky? Říct "Západ má vinu" v kontextu totálně asymetrické viny je totálně tunelový a bez kontextu. A ano, výběr co neřeknu je docela důležitej. Obvinit "mainstreamová média" z předpojatosti a pak nějak úplně ze svého prohlášení vypustit zásadní kusy reality (jako třeba armáda, neoznačení vojáci...) je hodně dobrej příklad účelové komunikace.

Ale jako nic, zkusil jsem to, komunikuješ jak dement, nemá, nemá to smysl dál řešit. Pokud se cítíš jako člen obležené pevnosti pravdy, na kterou jenom všichni útočej tak prosím, jenom se příště neptej na zdůvodnění tomu co na tom "stanovisku" může někomu vadit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam