• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: A já jsem na to reagoval. Jestliže tvoje verze zní tak, že by se nikdo neměl vměšovat do záležitostí cizího státu, pak tedy anexi Krymu odsuzujete? Připomínám, že se stále bavíme nikoliv o tvém osobním názoru, ale o tom, který momentálně v členské základně dle tvých slov převažuje.
    SAMIEL: Na druhou stranu mi prijde absurdni posuzovat celou stranu na zaklade zkusenosti s par mistnimi "svobodnymi" exoty, randoridy atd…
    To máš jistě pravdu. Na druhou stranu já těch zdrojů mám mnohem víc a na základě nich si dělám postupně obrázek. Ale zde na nyxu mi to přijde ještě poměrně umírněné.
    ABS: Tak to vidím také.
    COOLER: Testová otázka: myslíte, že ti neúspěšní ze Svobodných šli za těmi úspěšnými se žádostí o radu, co udělali špatně a co by měli příště udělat jinak?
    Myslím, že odpověď známe všichni.
    BONGI: Další level bude popírání holokaustu, vsaď se.
    SHPAGIN: Zásah na Czechteku nesrovnatelně horší? Dovol mi jednu otázku - existoval podle tebe holokaust?
    COOLER
    COOLER --- ---
    ABS: Kdo je znalý situace, ví, že problém se zvolenými zastupiteli není. Daleko větší problém vidím v těch nezvolených, co říkají zvoleným, co musí a nesmí dělat. Pokud někdo naráží na spolupráci s komunisty, nikde nebylo a není uvedeno, že se s komunisty spolupracovat na komunální úrovni nesmí. Tak prosím nepodsouvat něco o zrádcích. V Žatci vidím daleko větší problém, že 2 lidi spolupracují ve vládě PROTI VůLI MÍSTNÍ BUŇCE. Ve Slaném je situace naprosto jiná.
    Pokud odhlédnu od problému s komunisty, je už úplně na přesdržku, když jsou nejvíce slyšet loseři z Prahy, co byli úplně nejvíc nemožní a podělali, co mohli. Ti nejvíc vykřikují, jak jsou programy těch úspěšných špatné. Strana to dotáhla dokonce tak daleko, že spekuluje, že v komunálkách vůbec neměli kandidovat. To všechno jen dokazuje, jak velká část strany je naprosto neschopná čehokoliv konstruktivního v praxi.

Testová otázka: myslíte, že ti neúspěšní ze Svobodných šli za těmi úspěšnými se žádostí o radu, co udělali špatně a co by měli příště udělat jinak?
    ABS
    ABS --- ---
    SAMIEL: minimalne komunalni volby 2014 jsou pro svobodne pomerne velky trapas. Po jakemsi uspechu a ziskani 68 mandatu (dle http://volby.idnes.cz/komunalni-volby-2014.aspx) se minimalne 2 uspesne ziskane mandaty ukazaly jako problematicke. Zde je potreba upozornit ze jde o 3% vsech ziskanych mandatu.
    Strana Svobodny by si v pripade, ze vazne uvazuje o uspechu, mela uvedomit potrebu vnitrostranicke discipliny. V soucasne dobe ma zasadni problem v uvazovani, bereme kazdeho kdo rekne "EU je fuj". Vetsi vyber a testovani pripadnych novych clenu je na miste. Svobodni mohou asi maji budoucnost, ale se soucasnym managmentem strany ne. Je to velka skoda.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Mne prijde hrozne vtipne, ze nekteri ze zde pritomnych Svobodnych dokazou behem par dni udelat ze sympatizantu a/nebo volicu SSO naproste odpurce.

Na druhou stranu mi prijde absurdni posuzovat celou stranu na zaklade zkusenosti s par mistnimi "svobodnymi" exoty, randoridy atd...

Kazdopadne muzu, vypujcim-li si slova klasika, rici, ze vase strana nevzkveta.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: odpovedeli ti uz minimalne tri ruzni lide FRONEMA: GOONER: JIMIQ:

a pokud spekulujes, doporucuju jinou formu nez "ha prave jsem vas usvedcil z toho co si myslite"
    COOLER
    COOLER --- ---
    Jinak třetí cesta je vyhodit naleziště plynu do vzduchu :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    Já původně myslel, že celý spor je o ta obrovská naleziště břidlicového plynu na východní ukrajině. Proto má EU tak Ukrajinu ráda. Proto Ukrajina nechce východ pustit, i když je velmi proruský. A proto Rusáky západ vůbec nezajímá. Rukojmí jsou obyvatelé, kteří ani jednu stranu nezajímají. Nesnažte se na to napasovat, že je někdo hodný nebo zlý :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Snažil jsem se jen dozvědět co je třetí cesta. Vzhledem k tomu, že jasné odpovědi jsem se nedočkal, nezbylo než si zaspekulovat
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Já jako třetí cestu vnímám bezcelní cestu, která by pomohla jak Východní Ukrajině (obchod s Ruskem) tak Západní (obchod s EU).

Pravda, to teď tak úplně zařídit nejde, protože Rusáci jsou agresoři, ale kdyby se Putinovi krom biče (sankce) ukázal i potenciální cukr (UA se místo vstupu do EU zfederalizuje a bude moct obchodovat s kým chce), tak by možná byl ústupnější (a možná taky ne, ale zkusit by se to mohlo).
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: to je mozne, ale Tvoje prispevky tak vyznivaji. tak se proste ptam
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: uz jsem na to nechtela reagovat ale PHAILO: tohle je prece presne to, co delas ty. neustale, opakovane.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Dovozuješ něco, co jsem nikdy nenapsal. Prečti si to znovu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Takže se nemáme o Rusko starat, dokud nebudou jejich tanky na našich hranicích. Ok.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: mam tomu rozumet tak, ze proste cokoliv co pomuze Rusku je spatne a proto to nesmi byt? i kdyby Rusko bylo v pravu, i kdyby to mnohem vic skodilo nam, proste Rusko je Mordor a hotovo, no passaran do posledniho muze? jako jo, tenhle postoj muzu chapat, ale neocekavej, ze s nim budu souhlasit.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: v tom pripade beru nesmyslnou. Lepsi kdyz priznas ze to nechapes nez kdyz se nas budes snazit nacpat do jedne ze dvou skatulek ktere beres jako jedine mozne.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PHAILO: Ano, komentář, který přesně říká "kdo není s námi, je proti nám".
    PUPU
    PUPU --- ---
    FRONEMA: pokouset se pochopit dusevne nemocne jako je pan OTAVA je zbytecne. pritom je reseni jednoduche - /ignore, on si tu bude dal nerusene onanovat, trochu si ulevi a budeme vsichni spokojeni. v tomhle pripade vazne nema smysl na ty fantasmagorie reagovat, maximalne ze bys ho chtela potesit. ja uz se podle toho zaridil
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Psal jsem ti, že za slavná "třetí cesta" je buď ve skutečnosti proruská, nebo nesmyslná. A to je zřejmě i důvod této diskuze.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nerozumim smyslu teto diskuze, dokola tu opakujeme, ze rusku nijak nefandime, ale vzdycky to skonci tak, ze je vlastne tajne milujeme a vlastne si prejeme okupaci viz OTAVA:

nerozumim tomu, proc to sem chodi nasi odpurci resit, copak nevidite, ze byste nebyli ochotni zmenit nazor at rekneme cokoli? tak jaky ma smysl to tocit porad dokola?

pokud byste se byli vyjadrit k tomu, jakej to ma pro vas smysl to resit, mozna bychom se nekam posunuli. takhle to zacina byt cim dal absurdnejsi...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: A ta EU podporovala protestujici proti janukovicovi hned a kvuli tem omezenim svobody ukrajincu, nebo mu lezla do prdele dokud se na asociacni dohodu tvaril pozitivne (a doma at si dela co chce, serem na ukrajince) a zacala ty protesty masivne podporovat, az kdyz janukovic hodil asociacni dohodu do hajzlu, protoze si spocital, ze se mu vic vyplati ekonomicka spoluprace s ruskem?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Ja si to odstonam doma, neplatim si zdravotni pojisteni :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: kdyz si s obodne a trzne zaplazim nejakyho bouchace ktery by dal tecku tobe, budes pak v nemocnici usinat blazene s pocitem naplneni ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam