COOLER: To jsem nepsal já, jde o to, kdo je kavárník a kdo rozumný člověk. Je to pro mne studie, neboť tento klub dost nepochopitelně přitahuje hodně členů pražské kavárny (Já mám pod pražskou kavárnou představu Zelenýho/Top 09/apod., kteří mají nejlépe 3x swag, chtěli by jezdit po Praze jen na kole, jsou zásadně proti nové výstavbě, protože oni si již garsonku v novostavbě za 4 míče koupili, milují památkáře, bio žrádlo, podporují zákazy kouření a political correctness s multikulturalismem je pro ně nový Bůh. Dříve se jim říkalo maloměšťáci, popř. snobové).
"Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, který nikdo nemůže popřít: nálety, bomby, ty nebyly vyvolány ze zištných zájmů. Jejich povaha je výlučně humanitární: to, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu Spojených národů. Ale na základě své osobní zkušenosti jsem stejně silně přesvědčen, že jen čas dovolí objektivně zhodnotit to, co se děje v těchto dnech v Jugoslávii a dopad na NATO."
„Moi aussi je me sens albanais“ (francouzsky, jedná se o placený archiv, ale první tři věty článku jsou volně dostupné). Le Monde.
http://www.lemonde.fr/...bin/ACHATS/acheter.cgi?offre=ARCHIVES&type_item=ART_ARCH_30J&objet_id=20689. Ověřeno 2013–02–16.