• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PAULMUADDIB: jenom technická - na zapisování práv je nekonečno v nyx systému se používá -1

    WANTON: Dřív sem se sem chodilo diskutovat, poslední půlrok cca už jenom chodím číst tvý příspěvky a královsky se u toho bavím za usrkávání sojového frappučína a klub maté.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Díky. Nashle.
    THETAN
    THETAN --- ---
    PISKVOR: já ho přece chválim a podporuji :-)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Tak se opet uklidnime, nerad bych prebiral pristup jinych nejmenovanych auditek k zastrasovani a cisteni offtopic...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: Je to slusnej bizzar, dost se to zacina podobat diskuzim NZP, Ukrajina nebo Konspiracni auditko.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    THETAN: Ještě do toho svýho posudku doplň zhodnocení třídního původu, jinak to vypadá poměrně kompletně, byť je to rozesetý v pěti příspěvcích.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    prosim reknete mi ze nikdo ze zdejsich diskutujich nema s SSO nic spolecnyho (krome toho ze je mozna voli, uvazuje o tom ze je bude volit, volil..) , protoze jestli jo tak SSO je jeste vetsi shithole nez pirati
    THETAN
    THETAN --- ---
    BIDAK: ještě bych mohl doplnit, že má dobré předpoklady nástěnkáře...na tom se většinou začínalo :-)
    THETAN
    THETAN --- ---
    BIDAK: až na tu mentální poluci o jakémsi "hodnocení příspěvku" na nyxu, včetně osobního rozboru o "překonání se"...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    THETAN: Jak to říct... nazývejme věci pravými jmény. Když někdo napsal něco kardinálně blbýho není kádrováctvím to říct.
    THETAN
    THETAN --- ---
    COOLER: mluvim o poznámkách do zápisníku Omnihashe a myslim, že ještě Ufon zde měl takové tendence...
    COOLER
    COOLER --- ---
    THETAN: a teď mluvíš o Omnihashovi nebo Wantonovi?
    THETAN
    THETAN --- ---
    To miluju tady ty adepty na kádrováky. Před 30 lety by byli v kurzu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    WANTON: gratuluju k tvýmu nejdebilnějšímu příspěvku na nyx. Byl to boj, ale překonal si i sám sebe.
    THETAN
    THETAN --- ---
    WANTON: Tto že měl děvky, to myslím je jedno. Slovíčkaření ohledně "humanitárního bombardování" je zbytečné, protože pointa je jasná. V rámci této sviňárny, kterou on podporoval, došlo ke zničení Srbské infrastruktury (zchudnutí země) včetně mnoha civilních cílů - nemocnice, školy.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Mimochodem - zrovna ta amnestie při změně režimu je podle mě velmi žádoucí. Prohlašuješ se tu za právníka, takže bys mohl vědět proč. Pro ostatní - jestliže za minulého režimu byly časté politické procesy, zdaleka ne vždy byli lidé odsouzeni za politické paragrafy. Mnohdy to mohlo být schováno pod jiné trestné činy, jen proces byl politický svým průběhem.

    Následně při změně režimu bylo tedy logicky žádoucí, aby i za cenu propuštění těch nesprávných se na svobodu dostali ti nespravedlivě odsouzení, u kterých se to dalo v krátkém časovém horizontu jen těžko zjistit. Sám vím minimálně o dvou takových případech.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Dal jsem ti mínus, a přesto splňuji jen jediný z tebou označených znaků. To je situace.
    RANO
    RANO --- ---
    WANTON: týjo takhle bipolární vidění světa bych chtěl mít. pražská kavárna nekriticky fandí havlovi, jezdí na kole a má garsonku v novostavbě. jakkoliv se na havla koukám s odstupem, tyhle cancy plusovat nemůžu, a naopak mám tendenci dát ti mínus, přestože byt v novostavbě nevlastním, kouření je mi ukradený, na bio se koukám kriticky (ač tam je to složitější, než jak to vidíš) a vlastně v praze nebydlím.

    ale berme to tak, že o plusy a mínusy tolik nejde a trochu vážně předpokládám, že úplně nekriticky se na havla kouká menší výsek společnosti než co je stabilní elektorát svobodných. tudíž je jasné, že se amnestie ukázala jako průšvih apod. - zrovna u toho ti asi nebude nikdo tvrdit, že šlo o optimální řešení, ale to neznamená, že byl havel "nepochopitelný zmrd" jak píšeš.
    zbytek těch věcí mi v podstatě žíly netrhá.

    ale to jsem tu jen tak na návštěvě, jen mi utekl smysl a praštilo do očí to vidění světa. takže kdo jezdí na kole je dement, památkáři taky, označení bio je fuj a když sis nemohl zapálit na zastávce, bralo ti to osobní svobodu. dobrý.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WANTON: jak uz jsem psal - uz slavne humanitarni bombardovani (at uz se nazve jakkoliv) fakticky poprelo roli OSN. Afghanistanske OEF je jen pokracovanim tehoz pristupu. Jakkoliv se mi nemusi soucasny pristup Rusaka libit, udelal ve sve zajmove sfere fakticky totez... bohuzel z toho stavu nejak nevidim cestu ven.
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: vožralej s dášou padal do bazénu ještě za života Havlový. však ona měla taky milence, když byl ve vězení. u komediantů (a dramatiků) se to bere trochu jinak - to bych mu i odpustil.

    Co bych mu neodpustil, bylo Sarajevo na Klause.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam