PUPU: to já se Havla nezastávám. Já tu partičku kolem něj taky rád nemam. A to jeho kázání o morálce v souladu s jeho činy je taky dost na pováženou. Jen se mi nelíbí argumentace typu: tak se ukažte debilové, kdo si nemyslí, že je Havel totální žumpa, je maloměšťák. atd.
Wanton tady hraje soukromou válku proti nevim komu. Je ten klub tady vnímal jako diskusi, ale když se na to podívám, tady žádná diskuse není. Je tady Wanton, kterej furt mele svojí svatou pravdu a do toho ho neustále trolej dva lidi a maj prdel z toho, že se jim furt snaží někdo něco vysvětlit. Správce místo aby je poslal do patřičných lovišť a držel klub na nějaké úrovni, jen smutně kouká. Asi si myslí, že zavřít trolovi hubu banem je nedemokratické.
Lidi ze Svobodných, které jsem poznal, jsou úplně jiní, než to, co se odehrává tady a na facebooku.
Problém těchto médií je v tom, že nejvíc jsou vidět a slyšet lidi, kteří u toho nejvíc vysedávají a mají touhu svěřovat svoje extrémní názory světu. I když je to třeba jen 1% členů, vytváří to dojem, že jsou takoví všichni.