• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    WANTON: dobře,chápu tvůj odpor ke komunistům a snaze vše kontolovat a regulovat. Ale přeci zde jde o to jestli je správné naprosto neřízeně vypouštět do vzduchu vody a půdy látky o kterých se vlastně moc neví co způsobují. V evropských zemích jde o 50-70 000 látek z nich 75% nebylo příliš zkoumáno.
    Tak chápu ideologický rámec, ale nechápu to jaksi selskou logikou. Pokud bude soused pálit v kamnech hromady petlahví, přece jako libertarián mu nebudu tleskat jak je úžasně svobodný, když je schopen otravovat vzduch půlce vesnice. Protože někteří lidé jsou jednoduše idioti, tak potřebujem taky mít na ně nějaký klacek.
    Stejně tak pokud chemička považuje za normální, že z ní teče jeden den modrá a druhý den zelená voda tak si to jaksi nějaký zásah zasluhuje.

Nebo tobě to jako přijde jako přílišný zásah do svobody podnikání?
    WANTON
    WANTON --- ---
    LINKOS:
    WANTON: Jo a pokud nejsi libertarián a napravo, tak doporučuji přejít k protiargumentu s hygienickými předpisy. ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    LINKOS: Slovo "kontrola" je tam špatně. Proč? Např. komunisti rádi všechno a všechny kontrolovali. Obvykle se "kontrola", tj. regulace, užívá k monopolizaci odvětví státem zabráněním přístupu jiných podnikatelů na trh nebo k zabránění konzumace služby nebo výrobku spotřebitelem. Klasická totalitní praktika státu.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    WANTON: proč?
    WANTON
    WANTON --- ---
    LINKOS: Ano.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    LINKOS: REACH je byrokratický kočkopes
    SMEs warn of ‘REACH leakage’ ahead of EU chemical review – EurActiv.com
    http://www.euractiv.com/...policymaking/news/smes-warn-of-reach-leakage-ahead-of-eu-chemical-review/
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    COOLER:"Nový systém kontroly chemikálií zajistí, aby se nejpozději od roku 2020 používaly pouze chemické látky se známými vlastnostmi a to způsobem, který nepoškozuje životní prostředí a zdraví člověka."

To je špatně?
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: jj, svým způsobem je Brexit rovněž revolucí, mohou zrušit spoustu věcí, které předtím nemohli, jen proto, že "to již po UK nechce EU".
    COOLER
    COOLER --- ---
    Pápá. Brexitová vláda zrušila ministerstvo klimatu - Blog iDNES.cz
    http://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=536965
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    THETAN
    THETAN --- ---
    COOLER: klasickej kolaborant...jinak včera nebo předevčírem jsem tu propagandu omylem viděl. Vždy mě fascinuje jak si k názorům k EU berou do studia týpky kteří jsou profesionální hujeři. Co asi tak můžou kecat.
    Jinak k těm svobodám, to že jsme měli stížené v německu makat a taky to "šlo" :-)) mu jaksi uniklo.
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: jo a Prouza tam hlídal kvalitu. asi takovým stylem jako dělá dobro pro nás v politice :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: si dělal v Partners poradentství? :) řekněme, že nemám důvod ti nevěřit, důkazy nejsou třeba...máš ty fotky?
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: to se pleteš. prouza je typickej prospěchář. on ví, že mele sračky a je za to královsky placenej. s ufem to nemá nic společnýho.
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: tak politické názory už jsi zmínil. jinak taky lže, podvádí manželku a vydírá. Předpokládám, že teď budeš chtít slyšet nahrávky, vidět fotky a ukázat rozhodnutí soudu, že je to pravda :) řekněme, že jsem s ním pár let pracoval. to ti bude muset stačit :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    WANTON: včera sem propagandu nesjížděl, takže mi to uniklo...
    WANTON
    WANTON --- ---
    BRETA: Co perla, to blábol, ale napíšu jen to, co mne na něm pobavilo včera, když mi z televize s vážnou tváří tvrdí, že MY budeme jednat o tom, aby u nás skončili EU agentury, co mají opustit UK. Pak mne dostalo, že Česká televize tenhle nesmysl celý den na ČT24 pouštěla dál a brala ho vážně.
    BRETA
    BRETA --- ---
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: co je špatnýho na Prouzovi? samozřejmě kromě toho, že je eurofederalista, socan atd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam