DANYSEK:
Ad. Cooler: Životnost je úplně něco jiného.
I u lesa se počítá s návratností, údržba lesa včetně vysazování nových stromů pro obnovu lesa. Také neřešíme odpisy apod. Prostě těm +- 11 letům neutečeš, pokud budeme mluvit o investování a nikoliv o spotřebě. (Les má přeci hodnotu sám o sobě! :-)))
Ad. Wanton 1: K pokrytectví - já jsem včelař a beru dotace jako každý jiný. S pokrytectvím jdi do prdele. Bavíme se u dotací o tom, co je správně.
Ad. Wanton 2: Nechápeš o čem mluvím. Tenhle odstavec je, bez urážky, mimo.
Ad. Wanton 3: Pro mne jsou muzea zbytečná, nadbytečné nesmysly. Peníze násilím daněmi sebrané a do nich dávané bych raději viděl ve zdravotnictví. Jinak viz.
[ WANTON @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ] a
[ WANTON @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
Pokud je bláznů jako jsi ty dost, co v muzeu vidí hodnotu tak velkou, že obětují jiné výhodnější užití peněz, tak je uměle nepodporujme a uvidíme, zda přežijí na trhu bez dotací - jestli si více lidí bude myslet, že mají hodnotu, tak si je zaplatí sami a muzea se uživí a budou prosperovat. Dosaď si za muzea lety do vesmíru za středověku - určitě se i tehdy pár bláznů našlo a investovalo by do letů do vesmíru bez ohledu na to, že ty investované peníze měli v tu dobu lepší, výhodnější, efektivnější užití, např. investice do nových zemědělských nástrojů nebo do nového tažného koně. Vždyť přeci lety do vesmíru jsou tak hodnotné, tak výhodné! ;)