• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Když se dostanou, tak taky. Prostě je přidá do holdingu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: díky tomu bude mít babiš sněmovní většinu
    KYN
    KYN --- ---
    DANCHEZ: Protože tim řiká, že po volbách s největší pravděpodobností nebude vládnout (nebo poruší ten slib a ODS bude zase za bandu lhářů, což už si nemůžou dovolit). Já když někomu hážu hlas, tak chci, aby šel do vlády a prosadil co nejvíc ze svýho programu.

Jinými slovy mi mnohem víc vyhovuje koalice ODS + ANO (kdy ODS to potáhne směrem doprava), než ČSSD + KDU + ANO, kdy budou pokračovat v tom, co dělaj teď.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KYN: proč myslíš že je velká chyba vyloučit koalici s ANO?
    KYN
    KYN --- ---
    Fiala se nechal vehnat do slepý uličky a dopředu vyloučil koalici s ANO. Což je imo jen laciný gesto a velká chyba.

Svobodní + ODS by bylo hezký, ale z pohledu ODS nevidim důvod, proč do toho jít...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DANCHEZ: Proč lituje, že černoprdelnící a gazdík skončí v politice? Pro mě super zpráva.
    NJAL
    NJAL --- ---
    COOLER: Tak to by byl prubirsky kamen "nove" ODS... Protoze mam pocit, ze pokud se dohodnou s ANO, tak ODS zacne imho tvrdit, ze ta zbranova smernice EU obcany vlastne zas tak moc neomezi.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: to by byla zrada:( vyloucit se to fakt bohuzel neda
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: proč by se ano domlouvalo s komunisty? by byli dobří blázni. dohodnou se s ods. easy peasy
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Marketa Sichtarova / fb

Tomuto průzkumu sice moc nevěřím, pokud jde o čísla (tipuju, že nadhodnocuje ANO a podhodnocuje všechny ostatní), ale o trendech dává jasný obrázek:
    1.) Je zas o něco blíž ďábelské koalice ANO + komunisté
    2.) Stále mám pochybnosti o rozumnosti spojení KDU + STAN, já bych do takového rizika nešla. Ale třeba KDU má víc info a ví, co dělá.
    3.) Zato nepochybuji, že by bylo pro obě strany užitečné a velmi pragmatické spojení ODS + Svobodní. Na 10% hranici pro vstup do Sněmovny by dosáhli hravě, Svobodné by okamžitě volilo možná i 3x víc lidí, kteří by se přestali bát, že jejich hlas propadne, a ODS by tak do Sněmovny dostala jediného partnera, se kterým by byla schopna najít společnou řeč, aniž by zcela korumpovala své voliče, protože pouze tyto 2 strany jsou na celé politické scéně pravicové (a liší se jen tím, že jedna je konzervativní a druhá liberální). Bylo by to tedy, myslím, pro OBĚ strany dlouhodobě strategické.

Propad ČSSD potvrdil další průzkum, ANO se přiblížilo sněmovní většině - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...bni-model-pruzkum-cerven-2016-dnn-/domaci.aspx?c=A170619_125922_domaci_hro

souhlasim.. vlastne taky porad vaham jestli SSO nebo ODS, tohle by to krasne vyresilo
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Aue Uoštomiuej.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAVA: ty jsi fakt retard
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: a to ani s prispevkama od Rusky ambasady a penezma co jste vytahli z EU pres Machuv plat a jeho X asistentu ? Asi delate neco hodne spatne, podivej se na Zemana.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    When you're going to hlasovat for Svobodní, i když dobře know, they cannot vyhrát.

We Cannot Defeat the Armies of Mordor
    https://www.youtube.com/watch?v=OtovzvPz7uo
    COOLER
    COOLER --- ---
    Tomáš Zdechovský je takový zvláštní. Sám nevím, co si o něm mám myslet. Každopádně co nemá dáno v inteligenci, to dohání aktivitou. Kdyby měl takovej drive Mach, o Zdechovskym byste v životě neslyšeli.

Vybavuje se mi u něj vzpomínka na spolužačku - totálně nejhloupější ze třídy neschopná vlastního úsudku, vyhozená i od maturity, díky čemuž pak škole vyhrožovala její maminka. po 7 letech už na vysoký škole při promoci četla řeč za všechny studenty. My se hanbou propadali, když začla: "Vážená maginificenc..."
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DANCHEZ: "Je mi jedno, kde svobodní berou peníze na jejich obrovskou kampaň." LOOOOL.
    KYO
    KYO --- ---
    Ted zive na facebooku video ... momentalne mluvi Petr Bystron z AfD.
    PUPU
    PUPU --- ---
    DANCHEZ: neni. jen omezenec. kope za svoje 'krestanske' idealy jak nadseny svazak v padesatych za komunismus a holt to obcas vyzaduje 've jmenu vyssiho dobra' mirne poupravit realitu. nic noveho
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Podporuje Petr Mach vraždění křesťanů a Islámský stát? - Blog iDNES.cz
    http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605995

To je debil
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    OMNIHASH: lol, jasně :D Proto se ty největší hrůzy když selhává přenos matroše zvenku do měst odehrávaj v hustě obydlenejch městech :D

To není o komunismu... vobehnat prahu betonem... do tejdne je tam fakt živo, do dvou tejdnů dost mrtvo...

Zbytek republiky se bez pRahe obejde... a historicky se obešel... ale halt pragocentrismus má svou tradici :D
    GOONER
    GOONER --- ---
    COOLER: proto Svobodní usiluji o to, aby se lidem nechaly peníze, co vydělají a zbytečně se nepřerozdělovalo, pak by k těmhle disproporcím nedocházelo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam