GATTA_NERA: nemyslím si, že PIZI nutně rejpe. Co ho čtu v různých diskusích, vidím to tak, že je prostě jinej osobnostní typ. To, co říká, totiž, že "Dokud bude tve stesti zavisle na ostatnich, budes mit problem." podle mě myslí upřímně - v jeho životě to platí. Což ale neznamená, že to platí univerzálně a pro každýho. Já jsem např. vysloveně párovej tvor, a přitom zároveň potřebuju svou samotu... ale bez blízkýho člověka bych nepřežila... potřebuju se svěřovat a hodně hluboce přátelit a to nejde s každým a vím, že když o toho člověka přijdu, budu mít velkej problém, protože jako introvert tvořím přátelství pomalu a těžko a nejde mi přátelit se s každým a ježto se tomu vztahu chci náležitě věnovat a nechci ho odbýt, ani mi nejde se přátelit s moc lidma, nestíhala bych to... :) Takže každej člověk, co se mi z mýho života ztratí, je obrovská ztráta... já prostě ty svý lidi potřebuju.
PIZI: No to máš pravdu, a budou-li moje děti po mém současném partnerovi, tak jim s velkou pravděpodobností neexistence příbuzných nebude vadit.