• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IMIVidění budoucnosti ve snech
    Máte zkušenosti někdo z viděním budoucnosti ve snech. Nemyslím tím déjà vu, ale konkrétní sny, které vám odhalily částečně budoucnost. Mám mnohé zkušenosti, ale hledám další lidi, kteří touto vlastností oplývají.
    rozbalit záhlaví
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    KALIPH:
    EMAET:
    Začalo se mi to sen ve snu zdát asi půl roku zpět, a za ten půl rok, asi 4x. První byl nejhorší, prožívala jsem svůj život a své vzpomínky a postupně jsem se budila až do dospělosti. Člověk si fakt pamatoval, že se nártama jako malej capart opíral o konec pohovky, protože mu přečnívaly nohy. Postupně jsem se probouzela až k dnešnímu stavu věcí. Jako kdyby se člověk znovu narodil a upřímně nevím, co si o tom mám myslet.
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    KALIPH: to je drsný docela..ouuu..
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    EMAET: Vzbuzení ze sna ve snu je super! ;) Nedávno jsem měl sen, z něhož jsem se musel vzbudit třikrát, abych se teprve po čtvrtý opravdu vzbudil.
    EMAET
    EMAET --- ---
    já bych řekla že ještě další levelel je když se mi zdá sen ve snu :-) To se mi stalo minulý týden ve snu se mi zdál sen o tom že vybuchla sopka a všude tekla láva a byla to naprostá apokalypsa. Pak jsem se probudila a snažila jsem se všechny varovat, ale nikdo mě neposlouchal to zoufalství bylo šílený... no a na konec jsem se na dobro probudila celá zpocená. Fuj.
    STORMMATE
    STORMMATE --- ---
    Bomba je uvědomit si ve snu ,že to je sen.Stalo se mi to asi čtyřikráte.Pak jsem si tam mohl dělat co chtěl.Jo a před vstáváním můj pohled ve snu upřel na hodinky a hola.. je čas vstávat a přišlo probuzení.
    IVETA
    IVETA --- ---
    BLOOD_ELF:
    a vcera jsem mela taky sen s Tornadem, nevim, kde jsem byla.. vim jen, ze jsem nebyla sama.. a koukam z okna a rikam si.. tady a Tornado?? fakt to je je Tornado a ridi se primo na nas...jediny co me v ty rychlosti napadlo.. zarvala jsem vsichni za mnou a utkala jsem do sklepa a stoupla si se vsema do dveri, ktery meli nejvetsi a nejsilnejsi ram a pak jen cekala....:-) jsi me ted tvym ulivkem na ten sen vzpomenul:-)
    Tak nechme se prekvapit.
    BLOOD_ELF
    BLOOD_ELF --- ---
    Zdravim.
    Super diskuse. Tady bych neco pridal. Od malicka mam takovy zvlastni sny. Vzdycky jednou za cas se mi zda sen, kterej je mnohem zivejsi, silnejsi a mnohem realnejsi nez normalni sny. Pokazdy, kdyz se tak stane, tak si ho zapamatuju tak silne, ze ho vidim pred ocima i treba nekolik let a mam ho silne ulozenej v hlave, tak dlouho dokud se mi nezda dalsi, kterej ho jakoby premaze. Za 27 let sem mel tehle snu tak 8-9. Posledni asi tak tri roky zpatky a jelikoz ty predchozi sem uz tak nejak zapomnel, tak jen nacrtnu tenhle, protoze me zajima co si o tom myslite.

Prvni cast snu je o tom, ze vsude po meste se prohani tornada a lidi v panice se snazi zachranit si zivoty. Ja se citim zdesenej a nevim co mam delat, tak sedim ve vane s brachou a kamaradem a zkrze otevreny dvere koupelny pozoruju zkazu.

V druhy casti uz nejsou lidi a nikdo jen ja v troskach mesta. Uz necitim strach ani paniku, ale spis klid a ocekavani. Pak se podivam na nebe a vidim jak se k planete priblizuje jina, leti primo a je jasne, ze se srazi s tou nasi. Ja si uvedomim, ze to je konec a uz jen odevzdane cekam.

Kdyz se priblizi, ze uz je ohromna na obloze, tak najednou vidim, ze tvary a barvy jsou mi odnekud zname a pak mi dojde, ze to je zeme. Nova, cista, neposkvrnena a ze se ocividne nesrazime, protoze nase stara planeta se najednou odpoutava ze sve obezne drahy a zacina mizet do vesmiru. V tu chvili mi dojde, ze to neni konec, ale novy zacatek a citim stesti a radost a reknu si, ze je vlastne ta nova planeta tak blizko, ze bych mohl zkusit prezkocit.

Rozbehnu se zkocim a letim skrze temnotu vstric nove zemi. Mam strach se nadechnout, protoze kolem me je jen temnota vesmiru. Dopadnu na novou planetu doprostred krasne zelene travy. Porad mam strach se nadechnout. Nakonec, kdyz uz me pali v plicich, tak se zluboka nadechnu a na kratoucky okamzik citim naprosto cisty, nezkazeny panensky vzduch. Uvedomim si, ze sem prvni clovek na naprosto ciste Zemi a pak sem se probral..

Omlouvam se za pravopisne chyby, moje Cestina je hrozna.
    Pokud by ste nekdo vedel o nejakym dobrym snari, tak bych byl rad. Fakt me sny bavi a rad bych jim porozumnel trochu vic.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ROBERT_MOST: Tak půl na půl.. Imho něco změnit nejde, něco bychom zas měnit měli.)
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    KALIPH:
    ..to jo..já zas po takových snech přemejšlim jestli to už všechno vlastně neni někde dopředu daný, celej příběh napsanej a já jen v noci dostal záhadnou možnost si to přetočit dopředu a podívat se
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Mně se 2x v životě zdála událost, v přesném průběhu a znění, která se stala hned následující den, dost mě to vystrašilo... Řekl bych, že tyhle zážitky jsou vyloženě dezintegrující.
    ANIELIK84
    ANIELIK84 --- ---
    super diskuse, ne že by se mi něco takového stalo ale mám často pocit, že tohle tohle jsem už viděla ve snu. Víc případů ale mám co se týče výkladů snů. Třeba ze večerjška na dnešek se mi zdálo ho zmiji a vlastně těch hadů kolem mě bylo spousta. Nic méně mě uštknuli, ně všichnia le tak 4 zásahy tam byli. Mám velký snář a vždycky,když je něco silného (sen) tak se dívám. většinou se to týká mě samé, mého rozpoložení, toho ,co bych měla podniknout. tentokrát to ale bylo jinak. Tento snový znak znamená, že je tu člověk mě blízký, závistivý,který mi ubližuje, pomlouvá mě atd. A přesně takový člověk tu je. když je těch hadů více pohromadě tento znak to ještě více zesilue, je dokázáno, že tento sen se zdá lidem,kteří tuší, že tam někdo,kdo by jim chtěl ublížit je. A tohle a mnoho dalších výkladů na mě přesně sedí. Mám takového člověkla v mém okolí a dokonce je mi ten člověk velmi blízký.... tak jen tak moje zkušenosti se sny...a jejich výklady. Jinak tento snář doporučuju, ten si mě našel.je od Davida a Elisi Steilových.
    JARDAMALIK
    JARDAMALIK --- ---
    A ty mas nejaky :] ?
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    tak co..nějaké vize budoucnosti? např. o naší zemi, celym světě,..?
    CERHOV
    CERHOV --- ---
    OOTAXOO
    OOTAXOO --- ---
    je
    OOTAXOO
    OOTAXOO --- ---
    Pokud jde o sny doporučuju prostudovat Carlose Castanědu :) To funguje :) Jednoduchou technikou si můžete dovolit například uvědomění snu v tu chvíly kdy ho prožíváte. Takže když se Vám zdá něco fajn tak to může být dosti posilující spánek. když se vám to naopak nelíbí otočíte si list a na chvíli si trochu víc usnete než přijdou jiný vidění.

__Technika je to jednoduchá před usnutím se soustřeďte například na svoje ruce a ty vám vlastně vytvoří most mezi spánkem a vědomím sněním. funguje to dobře jen to chce alespoň dva dny nepít alkohol poněvadž to pak spíte jako dřevo a v hlavě blázinec že ?

Jednou jsem vyděl ve snu svoje dva kolegy s kterejma jsem za měsíc pracoval, nikdy dřív jsem neviděl :)

JARDAMALIK
    JARDAMALIK --- ---
    Koukam ze nejsem sam kdo vidi veci budouci :)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Uz davno sa mi nezdala v sne buducnost. Kedysi sa mi to ale stavalo bezne, a plnili sa na 100%, alebo sa splnili uplne opacne..
    Este davno davno na gympli sa mi snivalo pred pisomkou z matematiky, ze som dostal 5ku :) Bola by to bezna studentska nocna mora, keby sa mi v tom sne presne nezjavil priklad, ktory som nevedel vypocitat. aj po zobudeni som si ho pamatal. Po ceste do skoly som ho zo srandy vyratal, ze keby sa naozaj stala ta haluz a podobny priklad by sa na pisomke objavil. A neobjavil sa podobny, ale presne ten isty priklad, co sa mi snival..
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    super, že jsem na něco takovýho narazil...moc lidem to nevyprávim,nevěřícím psum:)..totiž to, že já vidim budoucnost ve snech úplně běžně...teď už spíš řešim další otázky..jestli jde potom do tý budoucnosti zasáhnout - tim si ještě nejsem zdaleka jistej, ale mám pocit, že jsem se několika nepříjemnostem vyhnul právě díky předchozím snům..zajímavý je taky třeba, že ty sny ukazujou budoucnost, ne vždy však úplně přesnou, někdy jen jakoby nahodile neuspořádaně, což přičítám normálním zákonům fungování světa..zkrátka, že nikdy nemůžem vědět, co se do předem dané události přimíchá nebo jaká nahodilost pozmění kontinuitu času...asi bych musel napsat šílenej sloh, kdybych měl popisovat, co všechno jsem ve snech viděl dřív než se to opravdu stalo
    VHODY
    VHODY --- ---
    válka....na bližší dobu (podzim nebo 2011) se sešly asi tři významná proroctví, tak jsem zvědavej. Osobně jsem v tomhle skeptik, ale nevylučuji. Přece jenom bych byl radši, kdyby to bylo opravdu jenom sny;) no......počkáme a uvidíme
    JEUX
    JEUX --- ---
    ja myslim ze podstatna cast takovejch zazitku je "déja vu"
    http://cs.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu
    a vsichni přeci vime že déja vu je jenom chyba v matrixu! .)
    http://www.youtube.com/watch?v=z_KmNZNT5xw
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    MALAKK: u každého to ale může mít význam, u mě to funguje ve vztahu, zpětně jsem si to uvědomila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam