děkuju - umyl jsem jarovou houbičkou a pak mokrou houbičkou do čista. a pak usušil - vypadá to, že to nikam nezateklo.
recept: hromadu cibule nakolečka nebo půlkolečka nasypu na dno remosky, špekáčky (já používám z Globusu nebo z řeznictví z Francovy Lhoty) - rozpůlím, kdo chce, může oloupat (není od věci je na koncích naříznout), potřu ze všech stran kečupem, naskládám na cibuli plochou stranou dolů. Zakydám zhora plnootučnou hořčicí a něčím ostrým (chilli, ábécéčko - taková ta nejlevnější pálivá omáčka, tabasco). Podliju černým pivem - na 7 špekáčků půl piva. Peču hodinu, dopíjím pivo, čuchám vůni, občas otevřu, spálím se tou párou a přeleju to kejdou ze dna. Eventuleně přiliju trochu piva (já mám skoro ucpané ty díry v remosce, takže nedolívám). Po hodině vytahuju nedočkavý první ochutnávací buřty, jím s chlebem, nebo bez něj. Po hodině a půl vytahuju ze zásuvky a nechávám dojít. Celou dobu přípravy lze konzumovat.