možná to k ničemu nebude, ale náhled do dětství člověka bez jakékoli poruchy příjmu pro osvěžení. byla jsem co do jídla hrozně vybíravá, nechtěla jsem skoro nic, jenom pár vybraných potravin, a ty jsem dostávala. ve školce jsem nejedla nic kromě buchtiček s krémem (jako ani svačiny ani obědy, byla jsem spokojená hlady, jedla jsem až doma), na základce jsem obědy taky vracela (svačina bílé rohlíky se šunkou), naši s tím neměli problém. doma jsem na talíři prováděla zevrubné analýzy, pitvala maso od každé blanky, brambor nesnědla dokud nebyl rozmačkaný s máslem atp, a všecko mi procházelo. snídala jsem chleba s máslem rozmixovaným s medem np, k obědu se dokola vařilo mých pár oblíbeností jako čočková polívka (tři talíře žádná míra), fazolová polívka (ve které nesměl plavat jediný fazol), dušená mrkev (do bezvědomí), špenát s hovězím, pečené kuře, řízek s velkou vrstvou strouhanky (neb strouhanka je nejlepší část řízku), jogurty jsem nejedla, sýry jsem nesnášela, vajíčka jenom smažené, zeleninu vůbec, knedlíky jsem odmítala, různé obyčejné (rozuměj levné) jídla máti ani nekupovala a nevařila takže kolínková rajská psychóza mě minula, paštiku jsem poznala až v dospělosti, tavený sýr až u babičky a plakala jsem. toho co mi chutnalo jsem zvládla nesoudné porce, když pomeranč tak kilo, čerstvých rohlíků s máslem pět, piškoty v mlíce pytlík na zátah, rohlík smažený ve vajíčku s kečupem jsme s bráchou dostali hromadu na jeden talíř a pořádali závody a nedočkavě čekali až se dosmaží další hromada .) s pubertou jsem začla ohrnovat nos nad domácí stravou a už se stravovala jen rohlíky se šunkou cestou do školy a fástfůdem cestou zpátky. no výsledek je ten že žiju a jídlo mám ráda, žádnou potravní diagnózu, a v kontextu klubu zřejmě dokonalou postavu. čímž nikoho nechcu urazit ani se vytahovat, jen mi přišlo užitečné přispět děsivým příběhem přežírajícího se rozmazleného fracka co si žádné následky do života neodnesl (krom těch blbých zvyků samozřejmě)