Já teda nejvíc tloustnu, když jsem nemocná, myslím dlouhodobě. Za prvý se nemůžu hejbat, za druhý žeru, zvlášť jak jsem měla loni a předloni ten zánět mozku, to jsem brala kortikoidy, po těch je fakt žravka a zhoršují se deprese. S Tondou v kočáře jsem nachodila kilometrů, s sebou svačiny. On je květnový, tak jsem vyrazila do Stromovky, Šárky atd. Na lavičce přebalila, když jsem kojila, sama jsem jedla. Pak teda bylo hluchý místo, kdy v kočárku být nechtěl a ještě pořádně nechodil, to jsem zase ale jedla s ním ty jeho zeleninovo-masový příkrmy, já to uvařila, jemu namixovala, sobě ochutila. Je fakt, že já domácnost řeším okrajově a pracovat na rodičáku nemusím. Ale hlavní gro jsem přibrala kvůli svojí debilitě. Opět. Vždycky si to přestanu psát, dám výjimku, pak další, pak už jím výjimečně zdravě a hotovo. Kilča naskáčou. A nejlíp hubnu, když se soustředím na někoho jiného, muže s cholesterolem, maminku s rakovinou, dítě. Pro každého dokážu vyrábět zdravou stravu a jíst s ním, já sama si za to nestojím. Pohyb je pro mě droga, jak nemám třeba kvůli nemoci, naprosto nelogicky nahrazuje jídlem. Mimochodem vždycky, když přiberu, zhorší se mi imunita a dostanu se do kruhu. Podle mě obezita zhoršuje imunitu.