MADIETTA: pokud konzumace velkého jídla zabere půlhodinu, už za dvě a půl hodiny se patří znovu jíst. když jídlo zasytí na pouhou hodinu, zbývá půl druhé hodiny hladu
kolikrát je variabilní, podle denních činností. nepřizpůsobuju své aktivity stravě, naopak. objem jídla řekla bych je běžný, ale vidíš jak je nesnadné se shodnout. spočtené to nemám
já nepíšu, že nejím "vůbec" nebo že nic nechystám a nenakupuju .) víš že je víc variant než všechno nebo nic, že jo ,) díky své zázračné schopnosti nehladovět v krátkých intervalech můžu pracovat třeba šest hodin vkuse s dvěma desetiminutovýma přestávkama na doplnění vody v karafě, uvaření kafe. nebo můžu půlhodinu jet autem, tři hodiny strávit za městem se psy a pak se vrátit, doma teprv něco uchystat, vyřídit hovor a teprv se najíst, 5 hodin jen to hvízdne. mám už zdravý hlad, najím se kolik chci. mmch taková příležitost (odjezd za podobným účelem) je jeden z těch případů, kdy něco malého sním strategicky i když nemám hlad. po návratu, když příjemně vyhladovím, sním toho třeba hodně, potom zas ale o to déle nemusím znovu jíst
nemluvě o tom vyměšování. z pravidelné záležitosti se stal problém, kdy mě chytla potřeba třeba uprostřed výběhu, 5 km od domova. nebo v práci, kde na mě musel někdo čekat, protože prostě musím jít posedět na trůn. tohle chci odbýt jednou denně, to je pak i potěšení. když jsem tam potřetí, ztrácím svůj klid