• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DIVA: Kručení v břiše od hladu snad člověk pozná od škrundání v břiše od vzduchu, nebo... nebo možná ne, co já vím. Často se setkávám s tím, že lidi nejsou schopni identifikovat, co se jim v těle děje. Já bych to poznala.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MART1NKA: četla jsi moje příspěvky možná nepozorně, není divu, většinu obsahu jsem několikrát omlela, nuda. a tedy věz, sama jsem psala, že diskutovaný režim ano, pokud jde o léčení PPP, jen že pro mě, šťastnou výherkyni zdravého těla, je to nesmysl

opravdu jsem nepřišla kázat tady výlučnou správnost nějakých svých podivných teorií. jen jsem si dovolila zpochybnit validitu "hladu" u osob nemocných na jídlo, což právě sama (děkuji) dokládáš jako trefné pozorování. schválně si všimni kolikrát si madietta musela postěžovat, že podrobnosti o svém stravovacím režimu nezveřejňuju, než jsem s tím začla

MALKE: dala jsem si tu práci. kručení v břiše způsobuje vedle zpracovávaných luštěnin a košťálovin třeba spolykaný vzduch. někdy si místo přídavku zkus od srdce grgnout, mohlo by tě to "hladu" zbavit

aleano, myslím, že ten pocit skutečně existuje. jen že bychom ho měly odbourat jinak než nepotřebnou dodatečnou konzumací

TAPINA: pochopila jsem tu kachnu jako zástupce klasických českých nedělních umrtvováků. pokud by to byla nějaká odlehčená verze (zelí na vodě, maso bez omastku, místo knedlíku šopák), dalo by se na to nahlížet dost jinak .)

ACKO: to máš pravdu. jen podotýkám, že neutuchající hlad, jako projev závady na těle, nikoli individuality, by teoreticky (martinka promine) měl být odstranitelný. tam bych upřela svou pozornost, trpět na tloušťku

MARKYSHA: já je nemám a nemocná bývám maximálně jednou za deset let (jestli to platí o ostatních pozemšťanech nezaručuju). sebrali mi je pro chronické záněty, nosní někdy ve třech letech, krční odhadem v desíti
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    JO, i hubení mají chuť na jídlo, přemýšlí o něm a těší se na něj:) Rozhodně jím 5x denně, velké porce, v podstatě stejné jako manžel. Mám sedavé zaměstnání, pravidelný sport nepěstuju. Je to genetika, dobrý metabolismus nebo štítná žláza:)?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CHIMERA: a to, že to funguje jenom na tu pátou hodinu, to máš ověřeno na nějakém statisticky významném vzorku lidí?
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: Vida, ironii nepoznáš, ale argument ad hominem používat umíš. Nu, když jiný chybí, nic moc jiného se ostatně dělat nedá. Že tím vypovídáš jenom sama o sobě, jistě víš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: mojí matce odstranili mandle asi v 10 letech a od té doby měla angínu 2x (a pokaždé skoro pošla :)). ALe skóre jednou za 20 let je dobrý.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CORNELA: A pomohlo ti to odstranění mandlí?
    MALKE
    MALKE --- ---
    MARKYSHA: A víš co? Já si myslím, že i zlomená noha je jenom psychika. Hybaj na trať!

Tady je dneska hotový ráj pro lovce perel:c)
    MALKE
    MALKE --- ---
    CORNELA: Takže víš lépe než já, co jsem chtěla říct. Gratulki! A teď si tam ještě zkus vpašovat myšlenku, že kdybych nevěděla, že metabolismus funguje v těhotenství jinak, nebo kdybych nevěděla, jak to vyřešit, zeptala bych se TEHDY. Pokud to zvládneš.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SARGO:
    Co teprve po těch mandlích, to bude lábuž (a já blbec poslala dál zeleninové příkrmy)
    ACKO
    ACKO --- ---
    DIVA: Já taky nedokážu říct, jak často jim a kolik jídel denně. Je to pokaždé jinak a v jinou dobu, prostě když pociťuju potřebu se najíst. Kdyby se to zprumerovalo, vyšlo by to patrně na 3 jídla denně. Jedno větši a 2 malá, jako třeba jogurt nebo chleba s něčím. Nicméně pokud to má někdo tak že opravdu pociťuje ten nezvladatelný hlad, tak je určitě lepší jíst častěji a málo, protože hrozí, že se pak, až se dostane k jídlu, brutálně přežere.
    SARGO
    SARGO --- ---
    ECLECTICA: Náhodou, já mu jen tiše závidím. Moje angína, to je řada dní s pečlivě plánovanými polknutími (a nad každým ještě upřímně zaslzím) a velmi minimalisticky pojatým příjmem tekutin. Jeho představa je zřejmě válení se v posteli, čumění na seriály a zajídání nudy hromadami jídla. Musí být pecka to takhle mít :-))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    PHAILO: zjevně ti to opakované rejpání dělá z nějakého důvodu dobře.

MARKYSHA: já to chápu...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ECLECTICA: Já mám svědomí čisté a každý ať si myslí co chce. Jen mám vztek, že už jsem zase nemocná, že pravděpodobně musím na ty mandle a jeho reakce byla neadekvátní a na pěst. Ale co, třeba ty mandle jsou ten problém a už budu zdravá.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ECLECTICA: Mně to nic netrhá, neměj starost.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    PHAILO: hele, i kdyby byla M. líná a přecpávala se čistě z plezíru, proč to tobě tak trhá žíly?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DIVA: Koukám, že budou prostě existovat diametrální odlišnosti mezi kachnou se zelím a kachnou se zelím (ne, nervu do kachny se zelím špek, jíšku, nebo cokoliv dalšího. Upeču kachnu a uvařím zelí, ochutím ho, ale nezahušťuju) A pak jde jen o to, že kachna je furt tučnější, než kuře, ale nemusí to být taková kalorická bomba, aby se člověk po tom nemohl do večera hnout.
    (a zase - nemůžete mít hlad po kachně se zelím, protože já po té svojí nemám)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    PHAILO: víš co jdi už do prdele! Jaké počínání, já ti zabila babičku nebo co?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MARKYSHA: JJ, to je další důvod si omluvit svoje počínání.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A já mám zase anginu, to je fakt už k posrání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam