ISCH: Když to už je zase trochu extrém. Pokud to udělá chlap, kteremu žena přibrala pár kg, tak je to debil a je jí líp bez něj, o tom žádná. Na druhou stranu si umím představit chlapa, kterému se štíhlá žena, co se mu líbí, vyzere do beztvare obézní hroudy. A to už se mu nedá úplně vyčítat, že je povrchní, když se mu to nelíbí.
I to "když mě neměl rád tlustou, nezaslouží si mě štíhlou" má určité limity. To by si v některých případech mohlo děvče najít leda nějakého spesl fetisistu.
Ačkoliv charakter je důležity a na vzhledu by nějak enormně záležet nemělo, tak je to všechno jeden celek. Včetně nejen přitažlivosti a chemie, bez které to nejde, ale třeba i charakteristik s tím kterým vzhledem spjatym. Kolik fakt obézních holek je kompatibilních třeba s nadšeným sportovcem, který chce celé víkendy někde jezdit, běhat a podobně? Přitom ta stejná, pokud změní životní styl a pohyb si oblíbí, se k němu za rok dva může hodit bezvadně. A není to o povrchnosti.
Plus obezita s sebou často nese různé depresivní, ukrivdene, zoufale a jiné stavy, kde je nemocné nejen tělo, ale i hlava. To zrovna tady asi netřeba rozvádět. A člověk bez sebevědomí, co se nenávidí, asi taky zrovna lákavě na okolí působit nebude. A zase to není povrchnost, že úplně rozesrany, negativní člověk atraktivní prostě není. Nebo zase jenom pro určité typy, a to zpravidla ne pro úplně použitelné. Nejdřív se holt musí vyléčit a začít mít rád, protože jinak si zase může vybírat úplně patologicky... Atd atd atd.
Osobně jsem neměla tendence posílat chlapy do prdele ve stihlych dobách, ani mě teď nepohorsuje, že už samým ziranim nenarazi do kandelabru a nezapominaji přejít na přechodu. Leda někdy trochu mrzí, no, ale to holt patří k těm sračkam, v jakých se ted placam, a z hlediska závažnosti je to úplně na chvoste.