MADIETTA: jestli muzu rict svuj subj. dojem z fotek, co si na nyx davala tak ne vypadas jak blob, ne a ne a ne. Proste nevypadas, byt nemam problem ti verit, ze se ti to jevi jinak.
Uvaha myslim miri spravnym smerem, ale na to, abys tvorila svaly mas moc malej prijem. Ze se zlepsujes ve vahach je z velky casti dany i ti, ze se zlepsujes technicky v provadeni cviku (ze zacatku to tvoriva nejvetsi cas vykonnostniho vzestupu), plus adaptace.
MADIETTA: hele, to fakt ne, byl bych debil, kdybych uvazoval tak jak naznacujes. Ja vyval hubenej, obratnej, slachovitej, hodne jsem sportoval, pak jsem prestal, sedavy zamestnani, prezirani, hektolitry piva a pak na mne v 27 v zrcadle koukalo vyzrany sele a 10+ let trvalo, nez jsem s tim neco zacal postupne delat a vim, ze to neni snadny a ze nejaky knizeci rady "tak proste nezer a hejbej se" jsou kokotina.
A taky vim, ze v sobe vzorec chovani, co vede k tloustnuti, mam zarytej v mozku dost hluboko a vim, ze tahle moje party, kdy zeru jak nepricetnej, ale netloustnu, jednou skonci, treba si zlomim nohu, treba mne prestane bavit cvicit nebo budu mit jiny priority a vim, ze zas budu muset vse nastavit jinak. Jen uz mam pocit, ze lip vim jak a neplacam se v tom tolik.