POZITRON: Chtěla jsem tím říct, že především musí být všechny vnitřní orgány v pořádku, jinak se tělo pochopitelně chová jinak. Ve chvíli, kdy máš například rozhozenou štítnou žlázu a bereš na to léky, se tvoje tělo může chovat dost jinak, než tělo zdravého člověka.
Ohledně spalování, informace z druhé ruky (ale zato od na slovo vzaté odbornice): ono trvá poměrně dlouho, než tělo zaregistruje, že se něco děje. Případ, o kterém mluvím, byla dáma středního věku, která nikdy žádné diety nedržela, ale vedla sedavý život. Pak se začala opravdu hodně hýbat, (dejme tomu z "pracovních" důvodů) a metabolismu trvalo snad půl roku, než se ty hodnoty na bodystatu začaly měnit. Vůbec si netroufám odhadnout, jak by to vypadalo u ženy po x amatérských hubnoucích pokusech. Mohu posloužit pouze svým příkladem. Můj poslední pokud shodit, který probíhal od května 2016 do července 2017, byl velice pečlivě monitorovaný. Hýbala jsem se pravidelně až šestkrát týdně (posilovna, bazén i dlouhé procházky), jedla jsem celou dobu podle odborně na míru sestaveného jídelníčku váženého a zapisovaného do příslušné aplikace, byla jsem pod kontrolou lékařky-odbornice na výživu a pravidelně jsem chodila na bodystat. Za celý ten rok se rychlost spalování ani nehnula.