• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MART1NKA: pani ovšem nebyla jediná, naopak. Samozřejmě byli v té diskusi lidé, kteří jí za to vynadali, ale mnohem víc bylo takových, co s ní souhlasili.

Nejvíc mě dostalo, že úplně zapadlo, že dotyčný bloger byl Rom, což by normálně českýho rasistu a xenofoba zajímalo ze všeho nejvíc, ale být tlouštík je evidentně ještě mnohem horší.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: klidně bych do toho šla s tebou, je mi fuk, jak si to veřejnost přebere. Štve mě to čím dál víc, někdy už jsem úplně vzteklá.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADIETTA: Poslední dobou (právě s ohledem na tyhle věci) hodně přemýšlím, jestli se nepustit do nějaké formy aktivismu. Jen se bojím, že si to veřejnost přebere ve smyslu "paní nedokázala zhubnout, tak propaguje obezitu".
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MONROE: To sice ano, ale tamten človek bol nejaký agresíny hlupák. To sa snáď ani nedá brať vážne.
    MONROE
    MONROE --- ---
    MART1NKA: Mazu.
    Myslela jsem ze se tu sem sdili i negativni vykriky mimo.
    Nejen na zamysleni.
    Jako obezni me to spis jen rozesmalo.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MONROE: Prečo by nás to malo zaujímať? Už z náhľadovky je to nejaký agresívny pán s poruchou učenia. Hlúpych ľudí je na svete kopa.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA: Pani zhorí v pekle.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Covid znovu tak pěkně obnažil, jak moc většinová společnost pohrdá tlustými lidmi, považuje je za lidi druhé kategorie. Až do takové míry, že vlastně ani nemají právo na život, za svou smrt si můžou sami a není třeba je litovat. Je smutné, že názor níže je v podstatě bez větších komentářů přijímaný.

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Stephanie Yeboah interview: ‘Reclaiming the word fat has taken away ammunition from trolls’ | The Independent
    https://www.independent.co.uk/...ly-ever-after-book-fat-plus-size-black-body-positivity-b746699.html

“I think associating a specific body type with worth is one of the most dangerous things you can do.”
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOODYCAT:
    Teď to chci napsat. Když chodím pravidelně, tak mi ten hrb rozmasíruje. Mám teda chvíli problém pak s motáním hlavy, protože mi srovná krční páteř jinak.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MANCA1: Je to asi nyxi rada, ale najdi si fyzioterapeuta.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MANCA1: Na tohle nepotřebuješ vůbec nic.
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    MADIETTA:
    Tak to bych asi nezvládla bez tréninků s dozorem. Mám taky celkem sedavé zaměstnání a tím jak koukám do ampulí a sklíček, tak se mi dělá tzv. vdovský hrb. A štve mě to.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANCA1: já cvičím s kettlebelly, momentálně kupuju čtvrtou kouli :D, ale předtím jsem rok a půl chodila do kettlebellové tělocvičny na funkční trénink, samouctví bych u železných koulí fakt nedoporučovala, některé cviky jsem se učila týdny i měsíce, po fázích, aby byly správně. Jsem totální amatér, ne fitness trenérka, takže nemůžu nikoho učit ani poučovat, jak má cvičit. Já doma cvičím jen to, co fakt dobře umím. Můžu jen potvrdit, že funkční trénink mi prospěl a prospívá po všech stránkách - kondice, zlepšení stavu těla a svalstva, a například mě tak o 90 procent míň bolí krk, což je můj největší problém.
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    MADIETTA:
    Jaké vybavení jsi nakoupila? Potřebuju opravit záda a střed těla jaksi celkově. Nevím jak na to.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: To si myslim, ze je dost vyznamnej krok.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MONROE: to je nahodou super krok, vidis, ze to codnelas funguje a teda jiste te to motivuje v tom nepolevit:)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ARGANNAH: sakra, tak to asi neni cesta pro me :( ale super, ze sis nasla tu svoji:)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ELWERINE: Dlouhé tratě na moje poměry - tzn. zhruba jsem zdvojnásobila průměrný počet ujitých kilometrů. Běžně jsem chodila 5-8, zvedla jsem na 12-15.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ARGANNAH: taky me zajima "dlouha trat" a cetnost?
    protoze turistika zda se nema vliv u me...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam