• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KRISKA: urcite zdaleka nemam znalosti na to, abych dokazala objektivne posoudit, jestli je pravda, co rikaji, ale uplne nejlepsi dojem, hlavne pocitove, z nich nemam.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KRISKA: Ale bohužel blbě.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    POZITRON: mas pravdu, prave proto ze su zivej dukaz tela tloustnouciho z nedostatku kalorii ve strave... a v nekterym videu me to i prekvapilo, ze tyto okrajovy pripady jako by neexistovaly a alfa a omega bylo lhani sami sobe... i sem zvazovala od nich v covidu nejaky vikendovy seminar a po tomhle zjisteni ze "ja neexistuju" sem si to rozmyslela, protoze pak tezko by mi k necemu byl...

ale v celku ty videa aspon popularizujou dobre veci o kterych se moc nemluvi
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Když to tak sleduju, velmi mě to utvrzuje v dosavadní strategii nesledovat žádná populární videa o hubnutí, neposlouchat podcasty s výživovými poradci propagujícími vlastní služby, nečíst žádné návody, unbooknout veškerá klasická hubnoucí internetová fóra a konzumovat pouze mediální obsah produkovaný obezitology a lékaři. A poslouchat poprvé po třiceti letech vlastní tělo.

Diet culture je fakt absolutní zlo.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KRISKA: oni ale razi vic nazoru, ktere se tady pravidelne vyvraci, tak treba tohle muze byt jeden z nich, to, ze unfit unfat je lepsi nez fit fat, pripadne ze fit fat mozna ani neexistuje. napr. ve videu o mytech tvrdi, ze je nesmysl, aby nekdo s nizouckym prijmem nehubl, ze spis tito lide podhodnocuji svuj prijem, pry az o polovinu a zaroven take nadhodnocuji vydej (pro me toto treba zrovna plati, kdyz poctive zapisuju, tak si vidim, ze jsem treba o 2000 i vic kj jinde, nez jsem myslela). takovych veci tito 2 tvrdi vic. dale ze pomaly/dietami zpomaleny metabolismus sice existuje, ale jde treba o 20%, takze i toto je mytus. take ze ne vzdy je spatne jit prijmem pod bazalni metabolismus.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ANNIKA: bylo to dlouhy, mela sem to na 3x a porad si rikam, ze byt fit fat je dobry... takze su vlastne jen fat, dobry vedet :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    AIJA: Ne, byla mi doporucena Breclav, dr Cierny.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    V Brně to fakt nikde neoperují?
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    MONROE: já se do schazování třetiny Baruny pustila teď znovu, protože za loňskej rok jsem nakynula jako vánočka. Najela jsem si na systém, kterej mi vyhovuje a začala šetřit peníze na abdominoplastiku... Tak jsem na sebe upřímně zvědavá. ))
    MONROE
    MONROE --- ---
    HOMOLOVKA: Super! Moc ji to preju, at vydrzi. Co jsem se setkala ja, tak mi gynekolozka rekla ze brzy umru a uplne se zhrozila jak vypadam a pak rekla dovetek.. Vim, ze to mate po lecich.
    A musela jsem ji jmenovat jidelnicek. 🤦🏼‍♀️
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    HOMOLOVKA: hubla teda z asi 130 kg a vysoká je zhruba stejně, jako já, takže cca 167 cm. A fakt je, když celej život jí sladký a smažený a nehejbe se a najednou si hlídala kalorie a začala pravidelně cvičit, byť nejdřív hodně zlehka, ty první kila šly dolů fakt rychle...
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    MONROE: hele, nakonec se do toho fakt opřela a zhubla, byť teda prvotní reakce byla pláč a kýbl zmrzliny. Pak si řekla, že to tý starý krávě ukáže a našla si způsob, kterej jí zatím funguje.)
    MONROE
    MONROE --- ---
    HOMOLOVKA: No ty vole! Co ona na to?
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    MONROE: Tohle byl přesně postoj kamarádky doktorky, když se na operaci ptala: "Nebyla jste se líná takhle vyžrat, tak nebuďte taky líná se naučit jíst a hejbat!".
    MONROE
    MONROE --- ---
    Jako prvni jsem se rozhodla sverit rodine a tem neblizsim pratelum.
    Nechci to ventilovat, pak by mi mohly ublizit reci typu
    "No jo, sla na operaci, neumi drit"..,
    MONROE
    MONROE --- ---
    Pokud by byl zajem, tak urcite napisu co vsecko je potreba a tak. :)

Pristi tyden jdu k novymu obvodnimu tak mu to oznamim a myslim, ze nebude mit problem.

Ovsem je skoda, ze neoperuji v Brne. :(
    MONROE
    MONROE --- ---
    Pokud by byl zajem, tak urcite napisu co vsecko je potreba a tak. :)

Pristi tyden jdu k novymu obvodnimu tak mu to oznamim a myslim, ze nebude mit problem.

Ovsem je skoda, ze neoperuji v Brne. :(
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MONROE: Budu moc ráda, když občas napíšeš, jak to probíhá, jak je to úspěšné atd. Moc držím palce, aby výsledky byly podle tvých představ a abys neměla žádné negativní vedlejší účinky. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    MOODYCAT: To fakt ne, tyjo. :D uz ted zacinam mit problemy a lidi se na me koukaji skrz prsty. Ale ti mi muzou.. Hlavni je, ze jsem se rozhoupala sama pro sebe abych se citila hezky. :) Ale i tak to bude boj. Snad to po operaci zvladnu sama.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Hele dala bych hidne za to byt na tvem miste :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    MOODYCAT: Tak strach je, no.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: Super :). Zavidim :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam