MOODYCAT: rozdil "mereni jen kroku za den" versus "zapnuti mereni na hodinkach aktivity i se srdecnim tepem".
rozdil dvou velice podobnych dnu je "jen" 60kcal za den s merenim pohybu (pouze kroky za den - 1750 kcal, kroky + merena aktivita 50 minut v posilovne - 1810 kcal za den.).
z toho mi vychazi, ze pokud rozdil ve dni s jogou (merenou a nemerenou) je "jen" 100 kcal a ve dnech s posilovnou (normalne byvam tak hodinu 20) bude opet "jen" 100 kcal, tak me zajima, zda kvuli tak malymu rozdilu ma smysl pohyb zapinat a zda ma vubec smysl tak malej rozdil treba dojidat...
ja si normalne pohyb nemerim, ani tep, ale hodne me prekvapilo, ze hodina denne ma skoro zanedbatelnej vliv a ze by pak takova aktivita musela byt mnohem delsi, aby se to nejak projevilo - ze asi mnohem dulezitejsi pro "aktivni" kalorie bude celodenni chozeni a namaha v praci, pripadne doma.
a ze vlastne jestli chodim nebo nechodim 3x tydne cvicit bude mit minimalni vliv na jidlo v mym pripade (prijem/vydej), mozna ale trochu na fyzicku.