SAT_ANN: ja nikdy jidelnicek sestavenej nemela, spis nejaky doporuceni na mnozstvi, na slozeni, (jako kolik bilkovin, sacharidu, tuku), vysvetleni nejakych veci s pomerama, doporuceni prijmu pri vandrech atd... fakt sestavenej jidelnicek sem nemela, jim bezny veci a spis slo o takovy konzultace a doporuceni a vubec zadnej kekel mi nikdo nenutil, naopak mi treba rikala, kdyz sem tam prisla s tim, ze jim cca 5500kJ posledni roky a potrebuju nejak ujist tech 7200 co sem si nastavila, tak mi nejak schvalila to nastaveni a s mym total problemem se sacharidama, tak mi klidne rekla, ze si mam do jogutru dat kukuricny lupinky, pokud je mam rada, ze to sice neni idealni kazdodenni jidlo ale na necem se naucit ten prijem musim a na vandru klidne dzus nebo medvidky na cukry na energii, a tim proste ucit telo vubec zpracovavat prijem aspon na neidealnim jidle a az se to naucit nejak ujist, ze pak muzu resit, ze misto lupinku jsou lepsi vlocky atd.
takze jestli jsou ty jidelnicky kekel proste nedokazu urcit, protoze sem v zivote od nich jidelnicek nevidela.
Dostala sem velice slusnou sadu rad, ze kterych muzu vychazet, ale pak jsem mela jeste moznost konzultovat s nekym jinym /asi to ani nebylo cileny, ale proste se ta moznost naskytla - zadarmo/ a tam se v mym pripade jeste doladili nejaky detaily, kdy k solidnimu zakladu sem dostala jeste nadstavbu. Opet zadny jidelnicek.