Ten jídelníček je (jak už bylo receno) prisernej. Pobavilo mě, že se k snídani doporučuje toustovej chtěla, ale rohlík je fuj. What? :)
Z mojí zkušenosti s PPP mi pomohlo začít jist pravidelně, nebát se si dát normální porci a nejist blbosti (prázdný kalorie atd). Trvalo to dlouho, nez sem to akceptovala a zvykla si.
Jím normálně máslo, tučný tvaroh, tucne mléko, vařím i se smetanou atd atd (z toho by šla doktorka do mdlob). Hlavně sem musela hlavu přesvědčit, že se z pravidelného jídla a normálních porcí svět nezbori a naopak je to ten nejudrzitelbejsi zpusob stravování. Samozřejmě mám i hodně zeleniny, ovoce a sedave zaměstnání kompenzuju sportem.
Teď sem teda byla cca rok víc nemocná než zdrava a nemohla sportovat, ale váha mi zůstala. Takže je to u mě asi opravdu hlavně o psychice a normálním, pravidelném jídle.
Tohle je má zkušenost, nicméně každý to může mít jinak.
Taky v tom nastaveni dost pomáhá podpora rodiny místo vysmivani a ponižování oplacanyho dítěte, ale rodinu si bohužel nevybirame :") Takže to imho lidé, co si s sebou nesou od dětství tuhle zátěž, mají ještě o trochu složitější.