V chytrem časopise pro ženy sem se v mládí dočetla, že na podporu hubnutí je nejlepší dát fotku prasete nebo opravdu obezniho člověka nebo sama sebe v plavkách na ledničku, aby mě to motivovalo nezrat. Protože když máš hlad, jdeš k ledničce a tam na tebe vykoukne takovýhle "nestesti" tak si to jídlo velmi rozmyslis.
Model - nos na zádech batoh se svými kily navíc upgradovany k "dokonalosti"
Na škole v přírodě na 2. stup i ZŠ sme se hromadně učily od jedné spolužačky po obědě zvracet. Jelikož ona mohla jist i 5 knedlíků a potom dezert, protože uměla tuhle super věc. Vůbec nám to nepřišlo divný a naopak sme jí všechny zavidely, že zvládne zvracet na povel.
Na tom 2. stupni sme ještě zkousely jist vatu, aby se zaludek "najedl" ale nepribrala si ani deko.
A ještě si vzpomínám na zážitek s vyzivovym "poradenstvím"
Kdysi jim kamaradka dala moje číslo. Byl to ten princip, že vám naslibujou, že poradi, pomůžou atd atd zcela zdarma, ale potom z vás nátlakem vymami několik kontaktu na vaše zname, jelikož proc byste jim bránila v úžasné postavě :")
Tak sem tam, k vůli ní, zašla. Zadarmo bylo to, že vás zváží a na té váze změří procento tuku. Já toho času trénovala téměř jako vrcholový sportovec a jedla už konečně normálně. Takže žádná nadváha, jenom svaly. Ale bylo mi řečeno, že takhle ne a musím místo jidla pit jejich koktejly. Že pry je užívají i maratonci. Na to mi ukázali knížku, kde měli vystrihany z časopisů různý lidi, jakože před a po, i sportovce :D A že to jsou jejich klienti. Ani si nedali tu práci, aby to nevypadalo, že to je nějaká koláž, ale normální fotky.
Potom že mě loudili 10 čísel na moje kamarády. Nedala sem jim ani jedno, ale fakt to byl velký nátlak.
Potom mi ještě cca co měsíc volali, i když sem jejich zázrak odmítla a furt mi to nutili. Tím stylem, že sem si od nich nechala zadarmo poradit, ale koupit si něco, to ne. Že tohle se přece nedělá.
Třeba si ještě na další dietní zázraky z dob pravěku vzpomenu. Tohle téma mě opravdu baví. Jako je to v podstatě strašný, ale když už se stalo, tak se tomu aspoň můžu ironicky pousmat.