• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: ale zase strávíš víkend cvičením s 10+ holkama v elastickým kombiné :)
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: :D v elastickým kombiné
    na tohle jsem asi moc plachej :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To se, v dobrém, nasměju, až potkám Kuře na pilates víkendu v nějakém pěkném hotelu :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    Jinak kdo nemá rád jogu tak je fajn tai chi, bych na něj zase chodila, kdybych ho měla někde blíž u domu, přišlo mi to lepší než joga
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: sám sis o tu reklamu řekl
    Online Pilates – Cvičení z pohodlí domova!
    https://www.onlinepilates.cz/

A mám pocit, že když si člověk pošle doklad o platbě na VZP, když se rozhodne pro roční členství, tak mu pošlou tu tisícovku. Pozor, musí mít člověk splěněný podmínky, aby mohl žádat.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KURE: těch je hodně. Taky nemám ráda ezo opičky :-) Třeba na hot józe v Domě jógy nikdo takové věci nedělal a bylo to pěkně silové a protahovací zároveň. Skvělá lektorka jógy je třeba Veronika Brožová. Našla jsem ji teď jen tady, ale mám pocit, že má těch lekcí víc https://yogakarlin.cz/lektor/veronika-brozova/
    A kdo chce vyloženě protahování, tak tomu doporučím lekce Les Mills BodyBalance. Třeba u nás ve fitku pod vedením Mika Holotíka. Ten je navíc velmi, ale velmi koukatelný, dámy ;-)
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: vyšší postavu? :D to už asi radši ani ne. ale to mládí a mohutný svaly beru :D

MAR_TINA: a chodíš do kroužku, nebo to můžu zkusit doma?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ještě mě napadlo železo, ale to zatím nedopadlo nejlépe [MAR_TINA @ Mozkové errory renewed] . Tak si ho radši nechám nejdřív vyšetřit.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: https://knihobot.cz/g/283519 jj takový cvičení existuje 😁 mám doma hodně starou knížku a dost z těch cviků se tomu podobá
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: cvičím pilates, v říjnu jedu na pilates víkend. Kolo si s sebou asi vezmu :).

Jógu má hodně lidí rádo, pro mě je nepřijatelná - ezo náboj, často přehnané protahování na hranici rozvolňování kloubů a při cvičení se cítím "nervově špatně", někam se otočím a propnu a na druhém konci těla mě něco mravenční a probíjí. Ale pilates je fajn. Jenže zůstat jen u cvičení v leže, je ze mě za rok bačkora, co si pro radost nedojde na Supí horu a zpátky. Já musím ten krevní oběh zatěžovat pořád.

KURE: pilates
    ACKO
    ACKO --- ---
    KURE: určitě, ale já chodím u nás ve škole, ten předcvičující je vlastně vyučující tělocviku pro studenty, jinak joze bez vopiček se říká powerjoga, ale tam je to zase o tom, na koho narazíš, ta poslední mi nesedla
    KURE
    KURE --- ---
    ACKO: a existuje nějaká joga bez těch ezo vopiček?
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAR_TINA: joga je hodně o tom, kdo jí vede, já jsem teď začala chodit a po několika předchozích pokusech a omylech je to ono
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: NIKDY!
    To radši na tom kopci pojdu!
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAR_TINA: dej místo kola jogu, stejně bude už zase lejt :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: může být. I jsem přemýšlela o skryté depresivní epizodce.
    Ale já stres zabíjím pohybem, ááá..

ILLUZE: přestat nemohu, mám nový super kolo v ceně ojetýho golfa a před náma max měsíc ježdění jinam než kolem vesnice. :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAR_TINA: Zvaž jestli to nemáš z nějakýho dlouhodobýho stresu, o kterým si rozumově myslíš, že už máš vyřešenej. Já jsem jednou takhle umírala, zadýchávala jsem se bušilo mi srdce, myslela jsem, že mě čeká brzký infarkt. A moje rozvážná doktorka mi otevřela oči, že to mám od stresu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: nutno dodat, ze s masnou kravou. ty mlecny maj peknou sichtu.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    WEWERKA: Pokud to trva v radu tydnu, taky bych se klonila k vysetreni srdce. Matka najednou funela pri sebensim pohybu. Jako nikdy nesportovala, kondice nula ale kdyz ji vyridil i pohyb po nakupnim centru (dusnost, slabost, byla objektivne zelena a musela neustale odpocivat), tak jsem ji nahnala k doktorovi a vysledek byl fibrilace sini.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: já jsem na endokrinolii hlídaná už pár let. Opakovaně mám stavy příznaků, ale hodnoty ok, maximálně hraniční. V březnu to bylo ok. Tak si dáme další kolo, no... Možná by mi víc vyhovovalo, kdyby to propuklo a dostala sem léky a nazdar.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KURE: S ochlazením se hýbu víc, Garminy hlásí VO²max 38 - skvělé, ale minulý týden měření holterem, bohužel, ukázalo, že se mi vrátila hypertenze. Taky nevím proč, životospráva nezměněna, jen mi tuk, kvůli přechodu, leze z prdelních křivek na trup. Hormony jsou ZLO.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam