ARGANNAH: To je pravda, ale zase abych to stihla ideálně před důchodem, že jo.
Pozitivní ale je, že to nijak nehrotím, nehladovím, přestála jsem pár kol šílený nespavosti, jsou v tom dovolený, kdy teda zmrzku a dobroty fakt nehodlám omezovat... Takže je fajn, že je trend i tak dobrý. To mě znervoznovalo na plíživém přibírání, že to sice až taková hrůza, ale za pár let bude.
Pokusila jsem se začít večeřet proteiňák (a je to teda strašnej kentus, a to tomu mají tu drzost říkat "nejlahodnější protein". To bych nechtěla vidět "chemickej hnus s pachutí v pytlíku" :D ) Mě teda pití, ani koktejl apod nezasytí, tak jsem si k tomu zkraje dala třeba ještě banán nebo kus toastu a tak. A postupně jsem si na to nějak zvykla a celkem bezbolestně se mi režim z "ráno nedokážu jíst, přes den lítám, večer pak v klidu zasednu ke stolu" přenastavil na "ráno mám hlad, jím pořádně, oběd solidní, pak kafe a třeba něco k němu a pak už nemám moc hlad." A ono to udělalo docela dost.
Teď na podzim se mi hubne nejlíp (všichni velebí léto, ale ani prd, to je furt nějaká zmrzlina, vedro, člověk se ve 33°C nemá vůli ani hnout a zaplavat si pořádně mě děti nenechají), tak se pokusím hecnout ještě na kus dolů, blížím se k nejnižší váze za posledních 10 let :)