• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LUCIASHECK: Stejny :) moc im to nejde

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CROSS: za mě se tomu říkal prasečí den🤣 Taky si spíš dovolím zakomponovat něco do jídelníčku než si jednou týdně něco dát pravidelně. I když není to to samé ve finále?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MART1NKA: To by mě zajímalo, kolik bys měla ne na be fit ale na hubnutí :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A ještě jsem si objednala kávový proteiňák. :)
    Dodržení té maxi dávky bílkovin podle tabulek mě lehounce hublo. Jen to ujíst.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: červenám se.

Po tom kolečku po všech doktorech (uf, bráním se tomu cítit se jako pacient) jsem tak nějak došla k tomu, že bych se měla dostat pod BMI 30, třeba na 28. Klidně tomu dám rok, ale nějak bych to rozhýbat chtěla.

Základ vidím zatím v tom nechytit 6 nemocí do roka jako letos! Tak jsem si zatím objednala týden v lázních program na imunitu 😁
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    RSZ: To mě mrzí, ale nikdy jsem to tak nemyslela. Pokud to tak čteš, je to nedorozumění.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ARGANNAH: tak není to první post, který tak zní
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BRUNA: jo, já jsem navíc docela venku. Jenže objektivně jsem dnes dopoledne lehce chodila venku na malé ploše asi 2 hodiny a dělá to... 3000 kroků. Takže oči říkaly dej si kachnu a pak creme brule, ale volila jsem pražmu (se špagetama) a vývar. Musel by se člověk v té zimě opravdu hýbat, ne na ni koukat z okna.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    RSZ: Jaký zlehčování! To jsme se nepochopili, myslela jsem to tak, že to děláte mnohem častěji správně, nebo aspoň lépe. A že si častěji umíte ten prostor pro sebe prostě urvat, což je zase správně a je to potřeba
    RSZ
    RSZ --- ---
    ARGANNAH: Tohle opakovaný zlehčování mužskýho hubnutí mi trochu leze krkem. Tak třeba já jsem začal přibírat až s dětmi, když jsem to nějak nezvládl a přišel o jedinej pohyb, který jsem dělal pořádně (kolo) - prostě jsme měli děti krátce po sobě a neměl jsem každý den a o víkendu čas. Hubnout jsem teď začal až poté, co rok chodím denně před spaním běhat, jindy nemám čas. V létě tedy 2x denně, s budíkem na 5:10 jsem si stihnul zaběhat i před prací. Nějak strašně snadné mi to tedy nepřišlo. Chlap, mimochodem, může být servanej a utahanej úplně stejně jako žena.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: jo, to je takový základ že žena od středního věku bez pohybu dobře nezhubne.
    Špatně nízkopříjmovou dietou ano. Ale za jakou cenu?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Sorry, že to takhle řeknu veřejně, ale zrovna tebe já považuju dlouhodobě za skvělej příklad, že to opravdu jde zdravě a dlouhodobě. A za následovánihodnou variantu, jak to dělat.
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MAR_TINA: jestli to neni podzimem. Ja mam ted furt hlad a chut na sladky/mastny, jak je zima.
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: no jo, pravdu máš.
    ovšem je teda otázka, co by to mělo ukázat za hodnotu.
    možná něco ve smyslu že neni dobrý nápad hubnut pod bazál a bez pohybu...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já musím být team JOPS. Já jím, zdravě, ale dost. Teď mám nějak problém udržet těch 2000 kCal, jím spíš 2200 kCal, odpoledne mám gakt pocit, že se nesoustředím a nezačnu, dokud si něco nedám.
    Sportem to utáhne na nepřibírání. Jíst na 1700, tak omdlívám hlady. Zahnat hlad kuřecím nebo tuňákem se zeleninou umím, takový ten hlad v břiše, ale tu nesoustředěnost a pocit, že omdlín ne.
    Když nesportuju, jedla bych stejně. Tak je pro mě dobrá cesta to vydat.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    KURE: treba pro moje miry mi to prijde rozbity....mnou spocitanej bazal se vsemi korekcemi mi vychazi na 1 314 kcal

a tady to mi tvrdi ta stranka, ze pri 1 500 kcal budu pri zadny aktivite zaroven drzet vahu i hubnout...

bazal:
    Váš bazální metabolismus je 1 500 kcal / 6 276 kJ

pro hubnuti:

zadna aktivita:
    Denní příjem pro udržení stávající váhy 1 500 kcal / 6 276 kJ
    Denní příjem pro hubnutí 1 500 kcal / 6 276 kJ

lehka aktivita:
    Denní příjem pro udržení stávající váhy 1 679 kcal / 7 023 kJ
    Denní příjem pro hubnutí 1 500 kcal / 6 276 kJ

stredni aktivita:
    kardio:
    Denní příjem pro udržení stávající váhy 1 899 kcal / 7 946 kJ
    Denní příjem pro hubnutí 1 519 kcal / 6 357 kJ
    silove:
    Denní příjem pro udržení stávající váhy 1 899 kcal / 7 946 kJ
    Denní příjem pro hubnutí 1 519 kcal / 6 357 kJ
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KURE: Spíš jestli tam ty rovnou do výpočtu necpeš aktivity a bez aktivit by ti to taky nevyšlo pod bazálem.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LUCIASHECK: Ja mam 1200 :)) fakt neviem kto z toho neumrie od hladu

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ARGANNAH: z mych anedkotickych evidenci to vychazi tak, ze existujou primarne dva druhy rizikovyho chovani, pri kterym se pribira:
    - prakticky kazdodenni vytrvaly prijem kousek nad spotrebu tela
    - kolotoc hladoveni, "NEmaMPReSdenvuBecCasnajidLO", drasticke az absudni diety, stridano normalnim jedenim nebo jeste lepe preziranim se

Ten prvni rozetnout je vyrazne snazsi.
    Ten prvni je castejsi u muzu, druhy u zen (duvody velmi komplexni, casto spolecensky podminene, nasledky traumat, sirsich problemu etc).
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: spíš esli Luci někde něco nepřeklila..
    když dam svoje miry jako žena:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam