• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: A myslis ze moje fotky vyjdou na prvni dobrou? Ani nahodou :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BERUSKA_CA: tak já pečlivě vybírám, jakou fotku zveřejním, žejo :D Ze sta fotek nevypadá můj ksicht jako lívanec třeba na dvou.
    A absence vrásek je holt jeden z nemnoha benefitů nás tlustejch, no :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: Nemas jedinou vrasku a to ti muzu tise zavidet (a asi nejen ja). Vis kolik lidi platej za to, aby meli tak pekny oblicej? Vidam pravidelne tvoje fotky. Navic se umis sik obleknout a to celkovy dojem hodne posouva. Nikdy bych nerekla, ze mas nejak divnej oblicej, naopak!
    To rikam proto, abychom si tu uvedomily (i?) ze my se casto vnimame mnohem hur, nez jak nas vidi okoli.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LUSINDA: Wow, to je na takovýhle médium překvapivě dobrej rozhovor!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BERUSKA_CA: ano. Můj obličej je jako měsíc v úplňku. A když tloustnu, začne na něm tuku přibývat a ztrácejí se obličejové rysy, je to jenom hromádka tuku s knoflíčkem nosu a dírama pro oči.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Vlevo dole: """ nejčastěji jsou obézní lidé se středoškolským vzděláním"""" jen pro info

Speciál: Změna směru - Aktuálně.cz
    https://magazin.aktualne.cz/lifestyle/special-o-zivotnich-zmenach/r~43991fc6907f11ef95ee0cc47ab5f122/#telo-a-duse-1
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MART1NKA: Těžko zpevnis něco, co stárne, ztrácí vodu a elasticitu a holt se zdrcne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ELIZHANNAH: Je treba to cvicenim roztahovat a spevnovat. Zdravim ako plotynkar.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: u vody, bez bot
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ELIZHANNAH: Mam silne torzo, mysleno pevne svaly okolo patere. To se poznalo pri akrobacii - neprovozovala jsem ji tak zhusta jako ex, ale nikdy me z toho nebolely zada. Pretizeni 10G na ty obratle osklive zatlaci, on mel prpblemy z pateri, ja nikdy. A to posiloval, ale moje genentika je proste silnejsi. Rikam tomu hutnej zaklad.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCIASHECK: Mam! Viz foto. Fakt nejsem zadnej mrzak podvizivenej.

ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LUCIASHECK: taky záleží, jak vysoké jste která měla podrážky nebo podpatky :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ELIZHANNAH: Ale já Martinu viděla v září nebo kdy :-D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LUCIASHECK: no, on se prý člověk po čtyřicítce prý plíživě snižuje, sesedají se obratle, ubývá kostní hmota nebo co... Kila navíc taky člověka táhnou k zemi.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BERUSKA_CA: K tomuhle kombu zaroven zhusta patri macatejsi nadlokti. To taky nepomaha.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Kdo ma tvarem kulaty oblicej a velky prsa je ve vizualni nevyhode. Nasere to, ale moc se s tim delat neda.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BERUSKA_CA: podle BMI kalkulačky máš ideální váhu. BMI 30 je utvych hodnot fakt hodně daleko 😊
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: tloustne obličej, to znám.
    Jednak mi tloustne a nehubne obličej nebo až hodně hodně pozdě, jednak mám kulatý široký obličej i tak. Takže vypadám na pohled tlustá i když náhodou nejsem.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Asi ankete moc nepomuzu.
    Ja si vzdycky myslela, ze mam fortelnej zaklad, ale jak tu ctu ty vase cisla, tak to asi nebude tak horky… mam 163cm a 56-57kg. U doktora je vazenu formalni, protoze se musime vejit do BMI 30 a to se mi vzdycky smeje, ze nezvladnu ani s kabelkou. Pan je zkuseny, vi, ze nase zavazadla neco vazej :)
    Tehotenstvi zadne, prechod taky jeste ne.
    Tloustnu rovnomerne, coz neni uplne vyhoda, tloustne mi i oblicej a ja poznam i dve kila. Okoli asi pozna kulovy. Ale stihlounke vili nozky jsem mela jen jednou, kdyz jsem omylem zhubla stresem (to se mi z jidla nedela dobre) a mela jsem 51kg a to uz bylo i na moji konstrukci malo.
    Ruce jako hulcicky jsem nemela nikdy, a nikdy myslim fakt nikdy - narodila jsem se jako kralik sotva 2.5kg a matka volala z porodnice, ze jsem mala, hubena ale ruce mam jako od mnohem vetsiho miminka. Coz otec kontroval prohlasenim, ze kdyz ji nekomu ubalim, aspon si to bude pamatovat. Ano, o mnoho let pozdeji jsem velmi neodbytnemu napadnikovi, ktery se po me zacal sapat, v sebeobrane jednu natahla a zlomila mu nos. O dalsich mnoho let pozdeji jsem jednou rukou otevrela kabinu od akrobatickeho letadla jednou rukou a provedla go-around ve dvoumotoraku, kdyz jeden motor vysadil. Oboji zvladne jen kazdy druhy chlap, jsou tam velke sily na pace.
    Diety nedtzim, kdyz jim jen “zive” jidlo, nenuti me to mlsat. Proste se to telo reguluje samo.
    Zjistila jsem, ze dostatek odpocinku a nejaky pohyb (lyze, brusle, plavani, hodne chodim a beham na trampoline) to poresi.
    Jako dite jsem kolem puberty byla tezsi, ale to se stovnalo kdyz jsem uprchla od rodiny, ktera me stresovala (taktez zmizely zazivaci potize, ktery tehdy zadny doktor neumel lokalizovat).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já mám celý život číslo na váze vyšší, než na kolik vypadám. Při 170 cm a 70 kg jsem byla štíhlá tak akorát, velikostr 38 - 40. Po prvním dítěti jsem zhubla zpátky na nějakých těch 72, mezi druhým a třetím to nešlo stihnout a po třetím už se to dolů hýbat nechce, teď mám určitě přes 90, nevím přesně kolik, nevážím se, odměřuju dírky na opasku (protože tam je ten hlavní problém). Vypadám furt jak těhotná, v letních šatech mě leckdo pouští sednout v MHD, jako by se to vytahané břicho prostě jen naplnilo tukem.
    Jídelníček ideální nemám, chtělo by to víc zeleniny a méně sacharidů, ale nějak nemám kapacitu řešit večeře. Obědy mám od Freshboxu kvalitní a zdravé, to jo, a snídám Mixit s jogurtem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam