• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: nj tak holt budes tlustá zároveň hladová. Ja jsem radsi tlusta a najedena.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KURE: Ale to porovnavas ako keby si jedol cisty chleba… ja chleba berem len ako nosic :)
    GALE
    GALE --- ---
    K té Lučině.
    Znovu jsem objevila solený tvaroh ze Zkvašeno kuchařky. Smíchat balení tučného tvarohu v papíru s 6g soli, doředit mlékem na požadovanou hustotu a máte Lučinu za třetinu ceny a jste na polovině tuku bez chuťových kompromisů. Nejlepší je druhý až třetí den, ale i čerstvé umícháný je výborný.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    MOODYCAT: ;))) Ja to pro jistotu dodala, aby to neznělo, ze jim jen 60g pečiva a k tomu nic.
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: :D ok, takže salat rano ne.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Jak to myslis? Jakoze bych jedla rano bulgurovej salat a vecer nic? To je urcite pravdepodobnost, ze vecer omdlim a rano se z toho salatu pobliju :D
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: a fungovala by ta "vecere" ráno?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: No, jak kdy, vetsinou nejakej koupenej salat z Lidlu - jak maji takovy ty salaty bulgur/humus/kure/whatever a pak neco drobnyho sladkyho na spraveni chuti :). Jidlo, co varim k veceri, vetsinou nejim, mame se spolubydlicim jinej casovej rezim.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PROSTE_LO: Vsak ja ti to preju :).
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: a co večeříš?
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    MOODYCAT: K tomu chlebu jim ale ty 2 vejce a ještě třeba 150 g zeleniny, plus ty dva plátky šunky na doplnění bílkovin.
    Snažím se mít ty jidla vyvážená a osvědčilo se mi aspoň 20g bílkovin na porci, abych nemela hlad na dalsi 4-5 hodin.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Mnozstvi urcite problem je, homeopaticky mnozstvi chleba a vajec mu vydrzi tak na hodinku, max 2.
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: tak zkus ty vejce nebo kus masa jak radila Mart1nka no. A nebo je problem v množství?

já snídam oves takhle: ovesny vločky poleju vařící vodou, kydnu do toho skyr, a přidam něco na chuť. kakao, skořici a med, marmeládu, rozinky, nebo nic. To udělam večer a necham to přes noc v lednici rozležet a ráno to bafnu a jdu.
    (70g suchejch vloček+140g skyr)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PROSTE_LO: Tohle me ani mahofou nezasyti, 60g chleba je fakt nic. A teda celozrnnej je vybornej na sebeobranu (dobre se s nim mlatek lidi), ale jinak mi prijde totalne hnusnej.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: Ja kdyz se na kakorie vyseru a proste se najim, tak zkonzumuju 10 000kcal za den, to neni cesta, uz jsem ji zkousela :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Obe varianty jsem zkousela a do hodiny lezu po zdi :).
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    PROSTE_LO: Pečivo, tvarůžky a lučina a zelenina. Nebo ještě mozzarella light, pesto, rajčata (to ty vlastně nejíš, tak jiná zelenina?) a zase nějaký pečivo. Chléb a celozrnné nebo tmavé jim běžně (ale zase tak max kolem 60-80g na porci).
    RSZ
    RSZ --- ---
    MOODYCAT: jednou ti někdo radí dobré jídlo, tak nespekuluj a ihned poslechni:)
    KURE
    KURE --- ---
    MART1NKA: hele to jsou takovy divny pravidla.
    ovesny vločky jsou 100% celozrnný takže lepší než 90% chlebů co se za celozrný vydávají.

MOODYCAT: ty máš po ovsu hned hlad? a to je kaše z pytliku nebo fakt (povařený) vločky?
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    MOODYCAT: 2 vejce a 2 plátky šunky, trochu chleba / celozrnného pečiva a zelenina. Tvaroh s banánem a ovesnými / jáhlovými vločkami (urcite pujde vice druhu vloček), můžeš přidat bílý jogurt pro lepší konzistenci a pak si to jeste dochutit (kakao, oříškové máslo, ořechy, lyofilizovane ovoce). Poměry těch surovin zkus zadat do tabulek, aby odpovídaly požadovaným hodnotám. Nebo různé lívance z cottage, tvarohu, jogurtu (u jogurtových jeste doplň bílkoviny třeba ve formě tvarohu s oblíbeným sladidlem - většinou používám čekankový sirup).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam