ANABEL_LEE: asi skladbou jidla, vic zeleniny, idealne syrovy, ale i zmensovanim porci a vynechavanim nekterych z nich
....ale ja nejsem moc clovek, na kteryho fungujou prumerny zpusoby stravovani...fakt jsme kazdej uplne jinej a kazdej si musi najit zpusob, ktery jenmu samotnemu bude vyhovovat, ale kopirovat neci zpusob bez toho si ho prizpusobit vlastnimu telu a metabolismu fungovat nebude
ja od malicka treba nesnidam, proste do me rano nikdo nic nedostane, akorat cerny neslazeny kafe :o)
(ovesna kase rano by me zabila tak, ze bych si musela jit znovu lehnout)
od puberty neobedvam - protoze mi to taky nedela dobre, moc velka unava po jidle a neschopnost zustat vzhuru (na gymplu vyborny, kdyz sedis v prvni rade pred katedrou :o)
....jako muzu nekdy kolem druhy odpoledne malou svacinku..idealne s malem sacharidu - nejaky orechy, kus syra, jablko - to mi tu unavu neudela
a tady je to moje okno, se kterym dokazu pracovat a ten pocit hladu potlacit a on se odsune tak o 4 hodiny na sestou vecer, kdy zacinam veceret....
a moje vecere jsou nekolik mensich chodu oddelenych treba 30 minutama az 2 hodinama...klidne jim i v jednu v noci, kdyz mam jeste hlad
a kdyz chci zhubnout, tak si proste namisto 3-4 miniveceri dam o jednu min, nebo ji nahradim jenom krajenou zeleninou a syrem, nebo talirkem nakrajenejch jablek :o)