• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KURE: takove ty "pudinky" mu tez kupuju a chvali si to
    KURE
    KURE --- ---
    KRISKA: jak který, některý ty "kremovy" s konzistencí jogurtu byly vysloveně dobrý. Ale ty "džusy" byly peklo.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: vi, ale neudrzi a v jeho 80 letech jsem rada, ze aspon nehubne, jako tomu bylo, nez jsem ho zacala zasobovat. praktik rekl, ze kdyz mu to chutna a nedela problemy... lepsi nez pivo ne .)))
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MOODYCAT: jestli se ti podaří potomek tak pro něj budeš vařit. To třeba mě celkem donutilo jíst zdravě 😬
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: Mokry studeny veci bez chuti, nasrat, jsem unavena :D
    MORPED
    MORPED --- ---
    MOODYCAT: ja ti to verim, me staci po 6ti hodinach uceni jest zdrave... jakoze jim,snazim se,ale nejradsi bych si dala cokoladovy dort a zapila litrem vina!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: ani jako doplnek k tuku a proteinum? vzdyt to spolu tak pekne ladi... bů :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: Ale vi, ze ten sipping je doplnek k normalni strave a ze se to nema konzumovat jako hlavni prijem…
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MORPED: Ja po 30 hodinach v praci mam nulovej moral jist zeleninu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: ona se dělá květáková rýže. Jako rýži bych to teda nepoužila, ale do směsi s rýží a jinou zeleninou je fajn.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MORPED: ja bych klidne nechala hermelin, ale nejakou mrkev ci jinou kedlubnu tez dala bych
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KRISKA: muj skoro 80 lety otec na tom preziva uz nejakou dobu, sni teda i minumum nejakeho jidla, ale nutridirnku da za den sest :D a nestezuje si na tyto symptomy
    MORPED
    MORPED --- ---
    MOODYCAT: misto hermelinu sunku a pridat zeleninu a je to uplne v poradku!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KRISKA: Ona se ta nabidka dost zlepsila, nerikam, ze je to zazitek michelinsky urovne, ale nasi pacousci si pochvalujou zejmena ty dzusoveho typu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MART1NKA: jo, na ty jsem koukala, musim vyzkouset
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Vyjimka potvrzuje pravidlo, ale nasi pacousci maji po vice nez 2 kusech denne docela drsny prujmy :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MOODYCAT: ja to nevim, ale je to tak hnusny ze to clovek bez padnyho duvodu nema sanci ani vypit cely... myslim ze tohle nacoat do lidi co maj nechutenstvi k jidlu musi byt dost orisek
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    MOODYCAT: A to jsem tě ještě šetřila, píšou že denně 5-7 kusů :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KURE: Horečku nevyléčíš tím, že si sundáš svetr!!! Výborná metafora snahy vyléčit obezitu hladovkami. Píšu si. :)
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: nic :D true story. všichni mi to říkali a nic. A protože mi to zapomínali nosit a kolikrát přinesli všechny naráz, tak jsem je vychlemtal po sobě :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANYSA: Vis, co udelaji s clovekem tri nutridrinky za den :)? To je lepsi, nez ritualni klistyry na Filipinach :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam