ALEXIS: beru to podle toho, co mi spocitali z inbody, ze bych na svoji vysku mela mit optimalne 58kg a uz tak nekdy od 16 let sem vazila tak 62/63, taky sem prestala uz rust a vypadam tak nejak podobne, ve pak chvili kdyz lepkova itolerance uz suzovala muj svet natolik, ze sem vubec nejedla to bylo 59kg jen fakt asi rok nebo dva a kdyz sem vynechala lepek a zacala trosku jist, telo si reklo, ze ma optimum tech 64/65 ale s trochu jinou stavbou tela (mensi prsa, vetsi bricho) a hezky se vratilo na moji vahu, co jsem mela nekdy pred 25 lety.
MART1NKA: to je to, co je podle nejen havlicka fyzikalne nemozny, jist malo, hybat se a nehubnout, nerkuli pribyvat na vaze :D
MART1NKA: pro me je ovesna kase (s proteinem, orechy, ovocem, treba i susenym mlikem) o velikosti tak 120-140 g (cca 2000kj) dost hladovy jidlo... fakt nevim, ale nez se na bivaku pobalim a vyrazime, tak je kase stravena a mam hlad :D - letos to chci zkusit otocit, davat si k snidani dehydro (cca 3000kj nejakou masalu s ryzi a tak) a kasi vecer, jestli by to treba takhle nefungovalo lip...