• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ALEXIS: jo tyhle salaty taky polykam ruzne na cestach a v terenu, imho dobrej fastfood, jen na me maji malo proteinu - toho masa vevnitr, ale to lze doplnit tak ze si k tomu clovek ještě koupi treba kus syra
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    ALEXIS: mně třeba chutná takový ten proteinový salát z alberta, kde je zamíchaný humus s kuřecím masem a fazolkama, myslím, že tam je i pesto.Je to maličké, ale dost to zasytí
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TAPINA: Prosím tě, co je tak hrozné na salátu a kuřeti/sýru? Dokonce to ani nemá dtesink zamíchaný vevnitř, ale vedle v pytlíku, takže si ho na to ani nemusím dát, nebo si ho dám jen malou lžičku a zbytek vyhodím.
    Je to stejné jako kdybych si koupila zeleninu a udusila kuře, ale mám to "hotové" za dvě minuty (průchod supermarketem) a hned po příchodu domů můžu jíst, místo toho, abych šilhala hlady a při snaze o vaření užírala rychlé cukry, protože už nemám willpower se udržet.
    Neříkám, že je to zázrak, ale není to žádný processed hnus z fast foodu.
    MORPED
    MORPED --- ---
    Sice to neni uplne k tematu,ale byla jsem na obede Viet Village a pan misto obeda si objednal pivo a ferneta. Slecna Vietnamka byla hotova z toho, nemohla to pochopit. Bylo to velmi usmevne.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: jako jasne :) ja pacouskum i to pivo v rozumny mire dovoluju.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KURE: takove ty "pudinky" mu tez kupuju a chvali si to
    KURE
    KURE --- ---
    KRISKA: jak který, některý ty "kremovy" s konzistencí jogurtu byly vysloveně dobrý. Ale ty "džusy" byly peklo.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: vi, ale neudrzi a v jeho 80 letech jsem rada, ze aspon nehubne, jako tomu bylo, nez jsem ho zacala zasobovat. praktik rekl, ze kdyz mu to chutna a nedela problemy... lepsi nez pivo ne .)))
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MOODYCAT: jestli se ti podaří potomek tak pro něj budeš vařit. To třeba mě celkem donutilo jíst zdravě 😬
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: Mokry studeny veci bez chuti, nasrat, jsem unavena :D
    MORPED
    MORPED --- ---
    MOODYCAT: ja ti to verim, me staci po 6ti hodinach uceni jest zdrave... jakoze jim,snazim se,ale nejradsi bych si dala cokoladovy dort a zapila litrem vina!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: ani jako doplnek k tuku a proteinum? vzdyt to spolu tak pekne ladi... bů :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: Ale vi, ze ten sipping je doplnek k normalni strave a ze se to nema konzumovat jako hlavni prijem…
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MORPED: Ja po 30 hodinach v praci mam nulovej moral jist zeleninu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: ona se dělá květáková rýže. Jako rýži bych to teda nepoužila, ale do směsi s rýží a jinou zeleninou je fajn.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MORPED: ja bych klidne nechala hermelin, ale nejakou mrkev ci jinou kedlubnu tez dala bych
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KRISKA: muj skoro 80 lety otec na tom preziva uz nejakou dobu, sni teda i minumum nejakeho jidla, ale nutridirnku da za den sest :D a nestezuje si na tyto symptomy
    MORPED
    MORPED --- ---
    MOODYCAT: misto hermelinu sunku a pridat zeleninu a je to uplne v poradku!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KRISKA: Ona se ta nabidka dost zlepsila, nerikam, ze je to zazitek michelinsky urovne, ale nasi pacousci si pochvalujou zejmena ty dzusoveho typu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MART1NKA: jo, na ty jsem koukala, musim vyzkouset
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam