• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KURE
    KURE --- ---
    AKI4CE: buď v klidu, já lezu hladem po zdi i když snim 2500 :/ takže 1800 je fakt k smíchu
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    KURE: me jenom tvuj bazal vychazi na 2300 - 2350 kcal, takze 1600-1800 je uplne mimo misu :o)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KURE: tak hlavně nezapomeň na ty fitness lupínky :-)))) Tvl, to není ani muzeální kousek. Leda do muzea bizáru. Ale viděla jsem podobný profi jídelníček u mého kolegy. A k tomu mu doporučili cvičení EMS.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: Je to napsany nahoře 1600-1800

(Vyzivova poradkyne v nutriadaptu mi spocitala 2680)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: kolik to vychází na kalorie?

"Líbí se" mi, jak mají jeden papír pro každého a tahají ho ze šuplíku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: a letos v únoru si do muzea nezašel? :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AKI4CE: Můj reálný bazál je bohužel asi úplně jinde, protože při 2000 by mi váha letěla fofrem nahoru. Tohle je ale celkem normální jídelníček bez nějakého omezování, 4 normální jídla denně, když si nekoupím chipsy a neupeču buchtu, těch 1600 - 1800 řekněme.
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: jak jako muzeální, to je z letošního února :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KURE: Kvalitní muzeální kousek, pane kolego! No myslím, že nikoho nepřekvapuje, že dlouhodobá úspěšnost těchhle metod je do pěti procent
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KURE: Tvl…. No tak hlavne bacha, at si nedas behem 168 hodin vic nez 2-3 vejce!
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KURE: ja teda nevim, jak se nastavuje hubnuti z vetsi vahy, ale toto je dost masakr...
    KURE
    KURE --- ---
    tak já vam něco ukážu :D
    muž 186cm 120kilo
    a to je naše zdravotnictví ohledně výživy v kostce.

AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    AKI4CE: jinak pocitam to pres: Revised Harris-Benedict Equation for BMR
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    TAPINA: ja si dala do kalkulacky 170/90 a BMR to ukazuje 1600, takze jeste k tomu to chce asi neco na provozni veci... (mas to na udrzeni nebo hubnuti a dala sis aspon mininalni pohyb?).

jakoze orientuju se udrzovacim bmr x1,3 na beznej provoz bez vyrazbyho sportu a tezke prace a na hubnuti -10% nebo -20% pro rychleji...
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    TAPINA: za predpokladu, ze je ti kolem 45...mi pro tebe vychazi bazal cca 1620 kcal....ale to je bazal....
    jestli mas velmi mirnou zatez, tak se doporucuje 1,2-1,3 nasobek bazalu...tzn. cca 1950-2100 kcal
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    TAPINA: 1600kcal mi prijde hrozne malo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NIGHTFURY: 170 cm, něco přes 90 kg, nevím přesně a nehýbu se nijak zvlášť.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NIGHTFURY: Na první pohled to nevypadá jako nějak nesmyslně nízká hodnota, ale jestli je to správně pro tebe, to je jiná věc.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TAPINA: Přiměřené pro co? Jak jsi vysoká, kolik vážíš, kolik ti je let, jak a jak často se hýbeš?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Píšu si zas pár dní kalorické tabulky. Vyjel mi tam doporučený příjem 1600 kCal, je to přiměřené? Nemám problém se do toho vejít, když jím normálně a netláskám blbosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam