• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: Tohle by na mě určitě platilo někdy ve dvaceti. Ale myslím, že dneska už je to jiná story.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    ELIZHANNAH: Celý jeden rok na VŠ som žila výhradne na čokoláde, čokoládovom muesli v mlieku a instantnej káve s mliekom. Žiadna jedlo z kantýny. Nikdy sa mi to neomrzelo, doteraz to milujem a keby som mohla tak sa tak stravujem aj dnes. Ešte som bola k tomu štíhla jak laňka.

Vlastne s takýmito obsesívnymi stravovacími sklonmi mám ešte šťastie, že ma nikdy extra nebrali cigy, alkohol a z ostatným drog mám strach.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: na mě jsou moc Slaný, ale užrat bych se mohla popcornu
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: VŠECHNY (mám tentýž problém). Ještě jak jsou tam ty mrchy úhledně naskládané.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Já se obávám, že nadměrné vystavení se zakázanému může spíš zvýšit toleranci i touhu dát si ještě. Jasně, krátkodobě bude člověku špatně, ale dlouhodobou změnu k lepšímu to nevyvolá, spíš fakt to nutkání vzít si zase.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    ARGANNAH: Toto mám so všetkým sladkým a chipsami. Nesmiem to mať doma, inak to zjem.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: mno. :D Já nemusím vůbec žádné chipsy kromě pringles. K pringles se ani nepřibližuju, protože jsem ještě nepřišla na to, jaké množství bych jich musela sníst, aby se mi omrzely.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Tak ja bych to potrebovala aplikovat na cokoladu, chipsy prejdu bez povsimnuti:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARGANNAH: Hehe, brambůrky řeším taky, ale já na ně nějak pozvolna přestala mít chuť od té doby, co si hlídám dávku proteinu. Byť nevím, jak by to mohlo souviset. Leda tak, že celkově nemám žádné blbě zvladatelné chutě, těším se na jídlo, co jím, a netoužím po ničem dalším. Uvidíme, jak dlouho.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ARGANNAH: To je dobry postup. :) Moje nemesis jsou slaninovy bohemia chips, takze presne vim, o jakym puzeni mluvis...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KEMENTARI: Ne nutně. Ten psycholog mi tehdy poradil koupit si kartón, každou cigaretu z něj si užít a vědět, že až skončím, už se k tomu nevrátím. Můj mlhavej plán v tuhle chvíli je koupit si třeba deset nebo patnáct balení a prostě si povolit jíst to kdykoli a v jakýmkoli množství. Blbě mi z toho nepochybně bude, ale hlavně bych chtěla, aby to zevšednělo. Aby zmizel ten efekt zakázanýho ovoce. Aby výsledek experimentu byl, že se mi tu nějaký zbylý pytlíky budou válet a já si budu říkat "chipsy, fuj, už to nemůžu ani vidět." :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ARGANNAH: Přežrat se jich, až ti bude zle?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A taky jsem se rozhodla, že zatočím se svou iracionální láskou k brambůrkům. Psala jsem mockrát, že chipsy jsou moje hlavní slabost, že jakmile jsou dostupné v mém okolí, dokážu je nesežrat jen s vypětím všech sil (nebo musí být schované a já nesmím vědět, kde). Poslouchala jsem teď rozhovor s někým, kdo přestal kouřit, vzpomněla jsem si na to, že jsem sama kdysi s kouřením zvládla zatočit na základě dobrého fíglu, který mi poradil jeden psycholog. To by v tom byl čert, aby to nešlo aplikovat i na brambůrky. Počkám si do toho měření, ať si tou hromadou soli nezkreslím výsledky, ale pak zahájím Velký brambůrkový experiment. A uvidíme.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ARGANNAH: taky držím palce a oceňuji odvahu
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: držim palce.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tak jsem sebrala všechnu odvahu a objednala se na výroční tanitu. Váha se v podstatě nehnula, ale nějaký změny na těle po tom roce v posilovně vidím, tak se holt ukáže, jak dopadl můj projekt pauzy s rekompozicí / nabíráním svalů. Tímto si dávám závazek, že napíšu výsledky, ať budou jakýkoli.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: jenze u kocky se neceka, ze bude konzumovat i cokoli jineho:D
    doufam, ze ten kdo doporucil tech 100g tvarohu tusi, ze zwna musi konzumovat i neco dalsiho:D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCIASHECK: Tak tak, tvaroh jak ho zname my, tu nekoupis. Chodim pro nej k Polakovi, takze ho vetsinou maji po kilovce (polsky recept na jejich variantu cheescake vola po kilu, proto). A 10dnu nikdy nevydrzel.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GALE: Lučina (i odlehčená verze) se dá kdyžtak vyrobit z překapaného osoleného jogurtu, stačí dát do plátýnka, do cedníku a zatížit přes noc v chladu. Dělala jsem verzi s pažitkou z řeckého 0% jogurtu a byla super.
    GALE
    GALE --- ---
    Blbý je, ze tyhle lehky věci se v mem okolí špatně shání. Okolím beru Lidl u nás pres ulici, kde nejvíc nakupuji. Mají vlastni značky v lehké variantě, ale jsou pořád vyprodané. Proto jsem přešla na soleny tučný tvaroh. 11g tuku/100g z nej dělá ekvivalent těch lehkých Lučin a mají ho úplně všude. A vychází o dost levněji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam