• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    ARGANNAH: Přežrat se jich, až ti bude zle?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A taky jsem se rozhodla, že zatočím se svou iracionální láskou k brambůrkům. Psala jsem mockrát, že chipsy jsou moje hlavní slabost, že jakmile jsou dostupné v mém okolí, dokážu je nesežrat jen s vypětím všech sil (nebo musí být schované a já nesmím vědět, kde). Poslouchala jsem teď rozhovor s někým, kdo přestal kouřit, vzpomněla jsem si na to, že jsem sama kdysi s kouřením zvládla zatočit na základě dobrého fíglu, který mi poradil jeden psycholog. To by v tom byl čert, aby to nešlo aplikovat i na brambůrky. Počkám si do toho měření, ať si tou hromadou soli nezkreslím výsledky, ale pak zahájím Velký brambůrkový experiment. A uvidíme.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ARGANNAH: taky držím palce a oceňuji odvahu
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: držim palce.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tak jsem sebrala všechnu odvahu a objednala se na výroční tanitu. Váha se v podstatě nehnula, ale nějaký změny na těle po tom roce v posilovně vidím, tak se holt ukáže, jak dopadl můj projekt pauzy s rekompozicí / nabíráním svalů. Tímto si dávám závazek, že napíšu výsledky, ať budou jakýkoli.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: jenze u kocky se neceka, ze bude konzumovat i cokoli jineho:D
    doufam, ze ten kdo doporucil tech 100g tvarohu tusi, ze zwna musi konzumovat i neco dalsiho:D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCIASHECK: Tak tak, tvaroh jak ho zname my, tu nekoupis. Chodim pro nej k Polakovi, takze ho vetsinou maji po kilovce (polsky recept na jejich variantu cheescake vola po kilu, proto). A 10dnu nikdy nevydrzel.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GALE: Lučina (i odlehčená verze) se dá kdyžtak vyrobit z překapaného osoleného jogurtu, stačí dát do plátýnka, do cedníku a zatížit přes noc v chladu. Dělala jsem verzi s pažitkou z řeckého 0% jogurtu a byla super.
    GALE
    GALE --- ---
    Blbý je, ze tyhle lehky věci se v mem okolí špatně shání. Okolím beru Lidl u nás pres ulici, kde nejvíc nakupuji. Mají vlastni značky v lehké variantě, ale jsou pořád vyprodané. Proto jsem přešla na soleny tučný tvaroh. 11g tuku/100g z nej dělá ekvivalent těch lehkých Lučin a mají ho úplně všude. A vychází o dost levněji.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Palouček snad ani nemá light verzi, to je jako ta základní smetanová Lučina.
    U nás je teď nejoblíbenější tahle verze:
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: právě že ta linie lučina není lepší a stojí většinou víc.
    Blbě vychází palouček
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: nebo 155 aby musela načnout druhou pixlu ... :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Gervais Fit i Lučina&Skyr (ještě lepší hodnoty než Lučina Linie) jsou moc fajn, kupuju pravidelně.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: hele, to žerve fit vypadá dobře i mazání pečiva pod šunku
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Lusindo, at si z tebe nedelame jen prdel…
    Pokud chces rozumovat o tvarohu, anglosasky zeme jeho primej ekvivalent nemaj. Nejbliz mu je quark/quark cheese. Muzes jit hledat doporucene mnozstvi na porci pro ten ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUCIASHECK: Tam je taky slušný rozptyl :D

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NIGHTFURY: Jeste tam svihni nejakou zakysku, at to mame komplet :-D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LUSINDA: Přesně jak píše
    LUCIASHECK:

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---