JELENA: ach jo, existuje spousta jinych vydaju na ktere prispivame vsichni ze svych dani a soucasne jich vyuziva jen mensina lidi.. proc ted maji nekteri najednou tendenci resit v teto souvislosti zrovna vysoke skolstvi? Ja jak slysim tohle povidani o o danich, tak uz se mi pomalu otvira nuz v kapse - ano, je to tak dle me v poradku a minimalne ja sam prispivam mnohem radeji na skolne, nez na jine zalezitosti... viz muj prispevek z 20:04:35 19.6.2010.
Nechci tu rozhodne rozpoutavat diskusi na tohle tema, ale existuji lide, kteri toho "plosneho zatezovani" zneuzivaji mnohem vic (ano, narazim ted mj. i na jistou narodnostni mensinu) a z tohoto uhlu pohledu opravdu nevidim jediny duvod, proc by mi melo vadit prispivat zrovna na vysoke skolstvi... Uprimne receno, nikdy by me samotneho asi ani nenapadlo se prave nad timhle nejak zamyslet.
Btw i kdyz ja sam bych nestudoval a nikdy ani studovat nechtel, jsou tu porad jeste deti, vnuci, bratri, bratranci atp... Pokud s tim ma tedy nekdo tak strasny problem, muze si predstavovat, ze vlastne prispiva na studium nekomu blizkemu. :)
Jinak SPEEDY to napsal dobre a ten clanek na ktery jsem odkazoval vcera ma take nejakou vypovidaci hodnotu.