• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LITTLEBOYPedofilie - Efebofilie - Hebefilie :: boylove :: girllove
    Diskuze o kontroverzním tématu. Mnohdy bez větší znalosti problematiky člověk lehce podléhá mediálnímu tlaku a jen zmínka o pedofilovi hned evokuje myšlenky na násilí a zneužívání dětí. Ale co je doopravdy v pozadí slova pedofilie? Kdo je to doopravdy pedofil - nešťastný člověk či násilnická bestie?
    rozbalit záhlaví
    OMI
    OMI --- ---
    DIVA: No pokud řekneš, že se v ětch horskejch oudolích roděj pitomý děti rpoto, že "se tak genom chtání" a ne rpoto, že se jednoduše chyby kopírujou a přibejvaj, je to jednoznačná myšlenka "to máš za to", nikoliv "to máš z toho"... A tomu se celosvětově říká... zatrest.
    OMI
    OMI --- ---
    DIVA: No pokud něco zařídila "matička Příroda a tetka Evoluce", a zní to jako vědomým rozhodnutím, potřebují k tomu, jestli to tedy nejsou lízátka, k tomu "tatíčka PanBýčka", dyť je to jednoznačný, ne?
    ...vymejšlet vědomou Přírodu, předvídavou Evoluci a myslet si, že jsme materialisté mi přijde dost úsměvné...
    DIVA
    DIVA --- ---
    OMI: vůbec nevím kdes došel k tomu bohu.. možná reaguješ na příspěvek někoho jiného..?

    o čem mluvíš když říkáš trest? upřímně se v tom ztrácím. kdybys pls přešel na exaktnější slovník.. pak budu umět odpovědět
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    OMI: a o genetickém driftu jsi někdy slyšel? :)
    OMI
    OMI --- ---
    JELENA: No tak jestli panBýček vymyslel ochranu feromonama, jak tady tvrdíte, pak určitě nepočítal s vynálezem fotografie, takže logicky by musela bejt jiná reakce jen na prostý obraz, pokud bio-kutilská teorie je pravdivá a není to o psychjické barieře, kterou tady hájím já...
    OMI
    OMI --- ---
    DIVA: Pokud tomu tatíček PanBýček takhle předchází, tedy "trestá za hřích", pak nemohu argumentovat dál, rpotože moje konfesse stojí na bohu NEZASAHUJÍCÍM. Nechápu svět jako pimprlové divadlo, kde je každý veden na šňůrkách a proto taky nepotřebuju vědět, proč panBýček dopustil válku.

    Pokud to nebudeme brát jako "trest" (vytvořenou ochranu), zbyde nám vysvětlení, že jde o "vedlejší produkt", následek.
    A to potom dává smysl, je to stejný, jako když geodeti vyměřujou vzdálený stanoviště: s každou další mírou se vrší chyba a nakonec je z toho volovina, takže se měří z několika stran a ono se to tak ňák vystřílí a zprůměruje.
    Čiže křížením s jinými geny se ty degeny odchýlej pokaždý někam jinam, coč ve výsledku dělá totéž, jako rozhozená geometrie na autě, tedy že v každou setinu vteřiny jedeme někam jinam, ale průměrně to jede rovně.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OMI: bojím se že jde o natolik komplexní a komplikovaný systém, že nejde takhle vyvozovat pravidla. Natož všeobecně platná.

    Co se lidské sexuality týče, tak ta je schopná úplně čehokoliv a díky internetu se navíc dají dohledat i další, se stejnou zálibou/úchylkou.

    Jestli se nepletu, tak současný úzus je, že porucha to je pokud to zamezuje schopnosti uspokojivého koitu s dospělou osobou a deviace, pokud taková činost někomu ubližuje - respektive překračuje hranice současných zákonů. Takže nemůžeš druhého zabít a sežrat, byť by dotyčný byl svéprávný, souhlasil s tím a sepsal to i písemně a s kulatým razítkem.
    JELENA
    JELENA --- ---
    OMI: ?????????????????????????????
    OMI
    OMI --- ---
    ...a jestli se z toho pokusíš vybruslit nekromantickým povoláním vědou dříve zatracované typologie a řekneš, že na monitoru přeci pozná "rysy svojí krevní linie", zeptám se rovnou, co řekne pokusný tatík, když mu jběhem vostrýho porna řeknou, že jedna z těch vystrčenejch je jeho dcera.
    Koneckonců třeba i manželka, abychom s tou typologií zametli rovnou.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    OMI: podobně můžeš argumentovat kmenem Etoro, kde se 100% obyvatelstva oddává homoexuálním praktikám a tento způsob sexuálního vyžití dokonce preferuje a považuje za čistý, na rozdíl od styku heterosexuálního :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    OMI: co by mělo být trestem? prostě je to nevýhodné rodit defektní jedince, tudíž tomu bio-stroj předchází
    OMI
    OMI --- ---
    ...taky by mne zajímalo, jestli tu teorii o feromonech zkoušeli taky vyčenichat u monitoru: to by totiž znamenalo, že subjekt bude reagovat shodně (negativně) na všechny obrázky v místě, kde voní jeho dítě a naopak se nepotvrdí předpoklad, že mezi fotkami bude mít jinou reakci na fotku svýho dítěte.
    DIVA
    DIVA --- ---
    OMI: ad kmen, je to výjimka potvrzující pravidlo. vede se jim úměrně jejich strategii přežití - dá se předpokládat že se brzy dožijou své ryze literární fáze existence ;)
    JELENA
    JELENA --- ---
    Lidi jsou opice, respektive lidoopi. Vtipný, jak se furt někteří brání to přijmout...
    OMI
    OMI --- ---
    DIVA: No a je to ochrana (rozuměj: trest), nebo následek?
    OMI
    OMI --- ---
    A taky by to mohlo mít něco společného s další bio-vynálezeckou teorií o tom, že z linie člvěčí tady nejsme zdaleka všichni, ale někteří jsou z linie cromaňonců...
    Jasně -- oni nereagujou na ten vynálezcema objevenej feromon, to je vono, žejo?
    A v těch dřevních časech, kdy v zapadlejch vesnicích šukal kámen cihlu se lidi prostě nemyli, tak ty feromony necejtili...!
    ...nebo žeby to bylo celý jinak? Žeby to bylo spíš daný kulturně...? Ne, to nejde, bio-vynálezci přece vymysleli dokonalou teorii!
    :_DDD
    DIVA
    DIVA --- ---
    OMI: pokud je tento druh množení chronicky neúspěšný dají se předpokládat přirozené bariéry, ne? .)
    OMI
    OMI --- ---
    ECLECTICA: no, mně přijde spíš ftipné, že ona mně vysvětluje, co jsem já myslel těmi drátky pro někoho jiného...
    Ale dobrý, z té zatvrzelosti jsem celkem přesně pochopil, že je buď končící studentkou nebo začínající praktičkou... s těmi se nedá moc domluvit. :_)

    ...a teď začnou problémy...

    DIVA: ...a proč by se mi neměla líbit...? Nějak nerozumím vo co jde?

    ZUZKAOU: Tak to by v tom případě potvrzovalo, že někteří lidi nejsou lidi, ale vopice... Já zase četl krásné cestovatelské studie o tom, jak je v těch kterých kmenech dokonce povinností otce uvádět děti do sexuálního života... No jo, rpostě lidi jsme jenom my, běloši.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZUZKAOU: Též se mi nechce hledat, ale aspoň orientačně bychom mohli zcela originálně přidat link na patřičný článek na wikipedii :-)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Incest_taboo
    DIVA
    DIVA --- ---
    OMI: teorie o mutacích v přepisu dna při incestním plození se ti nelíbí? .)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Když se to hrubě zjednoduší tak drátky = neuro = hardware a psycho= sofware
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    OMI: psychoterapii dělá i psychiatr, nebo sociální pracovník, nebo zdravotní sestra nebo třeba bývalý závislák v pozici "exusera" v terapeutickém týmu. Na prožívání se tě ptá psychiatr i když není terapeut.


    Tabu incestu je poměrně univerzální a biologicky podmíněné to je právě s těma hormonama, vůněma a feromonama, co už tu někdo zmiňoval. Nemáte po ruce někdo nějaké studie? Nechce se mi to hledat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam