Tak včera znovu, bylo to nějaké horší, přitom jsem skoro celý den nejedl. Lil jsem to do sebe z hrnce v malé skleničce vždycky po dvou půlkách (cca 2 dl), pak cviky. Při šesté dávce jsem začal cítit plnost a dole nic. Tak jsem si dal ještě asi 3 dávky a mezi nimi vždy 2x cviky a masírování břich, nakonec to prošlo, tak jsem pak už normálně pokračoval dočista.
Nakonci jsem byl pořád "vyhnusenej" ze soli, tak jsem se napil neosolené vody a provedl jsem "uzavření" tím, že jsem ji dostal ven předem. Šlo i hodně slané, dokonce ještě trochu nečisté.
Pak jsem byl kalsicky zpocený a zesláblý, dal jsem si rýži s máslem a po ní jsem vypil 2 litry normální vody, ale na "malou" jsem šel až ráno, takže to ze mě vytáhlo asi spoustu vody.
Teď se cítím dobře.
Nemáte někde přehled těch potravin, co jsou potom vhodné? Já měl tu rýži s máslem a trochu rajského protlaku na ochucení (to se prý může). A k snídani kneckebrot s máslem, medem a skořicí.
Skořice je antiseptikum, takže by škodit neměla, ale četl jsem jen seznam těch nevhodných potravin (kyselé, maso, cukry) a protože cukry a maso už moc nejím, tak není problém, jen nevím, co mám jíst. Asi si dám zase tu rýži, tím se nic nemůže zkazit.