tak jsem se vcera dozvedel zajimavou vec o lidech vstupujicich v interakci s mojim ja:
- automaticky, kdyz se bavim o necem o cem neco vim [vcera to byla soutez o to, kdo zna vic hradu na SK a CZ s nejakou Slovenkou Katarinou a Milanem Buchtou, tak jsem se [zhulenej jak paprika] zatoulal k vykopvkach na Morave, a na to, ze Olomouc ma prokazanou historii asi do 9 st. - no a automaticky vystup z toho je, ze si honim triko...
to je hrozne zvlastni, pac ani tady v auditku to nedelam, proste pisu a mluvim o tom co me zajima, kupodivu jsem to casto ja, protoze z pozorovani jevu v okoli dochazim k nejakemu poznani sebe sama, coz je to jedine o cem muzu psat...
takze uz ted vim, ze lide soudi ne podle toho, ze by poslouchali, ze se o necem konkretnim chci bavit/bavim se, ale pouze z meta-roviny, ze se vubec o necem takovem chci bavit.
pokud je tema slozitejsi nez bezne ocekavaji v hospodske debate, dochazi k zaveru, ze se nad nima vytahuju.
prestavam mit zajem tohle poslouchat, ale zaroven prestavam mit zajem se v tomhe ohledu hajit, protoze zrejme je to neco v tonu hlasu, v postojich, v sebevedomi s ktery rozvijim napady i na temata o kterych aktualne premyslim a vim o nich pomerne malo... proste jsem podle spousty lidi extrovertni egoista, coz je dulezitejsi nez to co rikam.
neni to zabavne, pac pak si nepokecam vubec. ale co uz.
- automaticky vyvozuji z jedne informace nejaky cely pribeh - to, ze me matka mlatila jako maleho, a ze jsem zdrhal z domu pred psychickym tyranim a pred kazdodenni nervozni zlou naladou receno ve spojitosti s tim, ze mam rad tvrdy sex s ruznymi neobvyklymi ale stale konsensualnimi [bohuzel ;] praktikami dava dohromady prudce freudovskou uvahu, ze to ma primou souvislost... psycholog az psychiatr amater ...
jak jsou vsichni chytri, kdyz dojde na hodnoceni osobnosti jako je ta moje, to je az s podivem. ano, sam bych se hodnotil jako magora mirne za hranici toho, co je kazdodenne snesitelne ve vsech ohledech sveho chovani, ale ze by to bylo tak horzne prime, jako kdyz ze stromu orezes vsechny vetve a zustane ti matka ho mlatila = ma rad kdyz pri sexu dojde na mlaceni, no to me tedy potes koste
;]]]
Uvazuju nad nejakou vtipnou anketou, ale napadaji me same hrozne impertinentni... neco jako kdyz Bourek zpiva, ze rymuje nechci a blbci. ;]]]