pripadne zvani jsou vsichni, koho zajima cteni poesie a par untergrundovejch magoru, co jsou malokdy neka moc pratelsti, mam dojem, ze hodne lidi z Prg squatu si myslej o sobe kdeco, takze vsechny ostatni povazujou za lemply, co ani neumej bydlet na squattu, ale nevadi mi to, mam dojem, ze jsem v podstate kdeco, co ani neumi bydlet na squattu, takze maj vcelku pravdu...
navic jsemnapsal par textu, ktere se tykaj 17.listopadu a demokracie a cestvi a tak, pokud budou pouzite [jeste jsem to po sobe necet], je vcelku mozne, ze bych je tam dneska moh precist, treb i nekde mimo hlavni cteni jen tak, pokud tam bude nekdo z kamosu-znamych-nekdo, kdo bude chtit poslouchat... a muze z toho byt nejaka diskuze/hadka, cokoliv, protoze se tam vyjadruju i k tomu, co si myslim o hrdosti, ze jsem Cech a co to znamena byt Cech... vlastne o tom jsem psal i tady... no a ony jsou to docela nepokrytecke ideje, takze je mozny, ze pokud tam nekdo bude takovej ten "anarchista za kazdou cenu", tak urco bude protestovat proti hodnotam jako narod, pripadne i stat [i kdyz ja stat taky vydim znacne jinak, nez jak je dnes... jde o to, ze musi existovat alternativa, kdyz uz utopie je nesmysl a o te ta take medituju]...
kazdopadne neni jiste, ze budu nekde neco cist, nejsem s nikym nijak domluveny, a jak rikam, sam jsem sve texty jeste po sobe necet, vznikaly v jakesi horecne halucinaci v prubehu posledniho tydne, od opilosti, pres zherakovanost, pres strizlovost, pres urazenej rypak, zapal plic [dolecovaci stadium], abstak [zacatecni stadium]... takze ty texty budou URCITE hodne ctive...
[
nicmene jsem na sebe hrdy, za posledni tyden jsem popsal polovinu 100stranoveho boku s popiskem VisualUnity + asi tak 20souboru poznamek a deniku, rekneme dalsich 30stran A4 vseho mozneho... to je super, posledni dobou jsem mel dojem, ze do sebe data a informace jen a jen laduju, zacaly se tu kominkovat knizky, ale nic jsem nenapsal, dokonce ani poznamky jsem nedelal, dokonce ani sem jsem nepsal... a uz je to tady, zase se to zurocuje. dulezite je nechtit to za kazdou cenu.
dokonce jsou tam i nejake scenare - uz mam dohromady asi 6 mikro-filmu, za poslednich 20 let, muzu rict,ze jsem universalni spisovatel, pisu i scenare, dokonce undergroundove, nikdo je netoci... ha, musim jit spat, moc mi to mysi - nemam hulit, ja vim - navic u Hudkova vyrvavani o zviratkach se strasne spatne pise, protoze ty texty se snazej davat smysl, takze se u toho neda premejslet o textech, co maj davat sysl... jo, nelibi se mi jeho texty. proste nelibi, ale preposlechnu toho co nejvic, treba se najde neco pro nejake CZ pisnickarskej untergrund VYBER, to asi urcite...]
Dobrou, uzijte slunce, dycky si rikam, jak usinam, ze je skoda, ze slunce neuvidim a zas se vzbudim az za tmy.... no, zima mozna bude stejna jako lini, takze slunce nakonec asi bude k dostani docela dost... asi se z toho zblaznim, bude-li to tak...
chjo, a to jsem jeste dneska utek nejakymu Amikovi z Bibickeho pasu, co uz od rana kalil pivo v kavarne a chtel diskutovat o nesmyslnosti neposkvrneneho poceti... fakt uz dost a spat [ted mam asi tak 3 rano, podle mejch zidovskejch hodin - to jsou ty, jak jdou uplne jinak ;]]]