MMchodem URBEX-ove a nouzove zavazadlo pro vylety do mrtvych baraku, fabrik, kanalu a podobne... vetsina toho se vejde do bundy a 15l batohu... ted uz posledni dobou nosim jeste druhy sedak a jisteni, pac chodim s nekym dalsim, ne sam... uz se mi podarilo se totiz propadnout patro a pul podlahou, takze bez lana a kolegy/ne ani ranu
3 nejpotrebnejsi veci: svetlo [v nekolika provedenich], HELMA!!! [tak podrena zadna jina vec, z tech co tam mam neni, a rozbitou hlavu nechces], rukavice [nosim bezprste, z pracovnich odevu, podsite kevlarem, pod nima pak nitrilove lekarske - na to ten vychyt, ze na dlanich a tak je clovek chranen a udrzi se tim, pac jsou to rukavice s dobrym gripem, prsty pak ma chranene pomoci nitrilu, takze muze sahat i na mrtve veci, chemikalie a podobne, zaroven pres nitril funguje ovladani telefonu]
cely seznam tech veci, co je videt na obrazku, nekdy i s linkama, kde to koupit, tak je pak tady:
rozhodne jsou doporucene i power-banky, pokud chodite tak jako ja "lovit zazitky s fotakem"
https://labka.cz/wiki/doku.php?id=project:urbex&s[]=urbex#over