• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle si asi poridim ke kompu ;)

Stolička ve tvaru berana | Českáovce.cz
    https://www.ceskaovce.cz/stolicka-beran
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ARANIUS: Mohl, ale sopek na bridlicove ostrave moc neni, obsidian se lame jako pazourek, ne stisknitum v dlani.

Lovci mamutu a Petrkovicka/Landecka Venuse (15k b.c.)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kamen, ktery hori. Tuny a tuny... vyhozene

ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    OVERDRIVE: Teoreticky by to mohol byt obsidian, ale nie som si istý ;)
    Sú tam nejaké prvky, ktoré ho pripomínajú z fotky...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdo pozna co je tohle? (Napoveda: cerne uhli)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ´paradni revir, srny, lan, bazanti, a rybnik plny ryb a zab... uz chapu, proc nas kdysi hnali

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mapy.cz appka

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jako vzdy je dobrej. Takhle si predstavuju prezidenta USA

Coronavirus: governor Cuomo provides update on outbreak in New York - watch live
    http://www.youtube.com/watch?v=XK23nfdEVDk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle je proste... hezke!

The 1897 Winchester Trench Gun :: Guns.com
    https://www.guns.com/news/2013/02/26/1897-winchester-trench-gun

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Jj, dost pobavilo, i kdyz jsem musel vterinku premyslet, co ze je to za exploit ;) o to pobavilo vic.

Stav bezezmen,... co vsadime se, jestli hranice otevrou za rok, nebo az za dva?
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Tak, 90 dní od zveřejnění, v lidech je stále RCE (jak jinak chcete říkat tomu, že buňky spouští náhodnou cizí RNA), a patch nikde. Takže co se teď děje si provozovatel zaslouží.

Exploit už běhá, provozovatel se nestará, licenční podmínky nikdo nikdy neviděl, je čas na community patch.

A zástupce provozovatele tu 2000 let nebyl! Ale možná v ponděli přijde !
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak jeste ke zbranim: ne, ze bych to chtel, to asi vubec, ale tohle je proste krasne.
    Nevim jak to maji jini, ale me se zbrane navic desne libi. Dokazu cele hodiny vydrzet u ruznych katalogu a prehledovek, jeden cas jsem si i kupoval knizni katalogy.

Nelibi se mi veci jako gravirovani, nebo stribrne doplnky a podobne, ale celkovy design zbrani, zpracovani.

Vzdycky jsem treba touzil po Browning HP, pac je ta zbran desne placata a vyborne se drzi (mam dlouhe prsty, ale malou holcici ruku)... krasny kus, i kdyz tahat sluzebni pistoli je otrava, odzkouseno s 1911, coz je HP bratranec a taky “klasicky stavena zbran” (mmchodem z meho pohledu asi uplne presne to, co mi padne, vcetne chytre dlanove pojistky a podobne)

Kazdopadne Feg je super i to pouzdro je krasne

Prodám Fég HP (Bazar zbraní - Pistole) - ZBRANĚ.cz
    https://www.zbrane.cz/bazar/inzerat/prodam-feg-hp-2687
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem na F.lux se mi docela dost libi i moznost prepnout obrazovku do takoveho modu jakoze invert + cervena. Rikaj tomu “dark room mode”... vypada to extreme, ale kdyz clovek jen potrebuje ovladat muziku, tak to funguje necekane dobre...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ARANIUS: Dik, prectu! Jinak ruzne varianty F.lux, tedy cervenani obrazovek a displayu pouzivam uz roky, kdysi me to naucil primo Nyx a rozhodne je to super. Vicemene do cervena tonovany display mam uz i pres den.

Vlhkost vzduchu je zajimavy point, zbytek proctu, vlastne me nikdy nenapadlo googlit si nejaka reseni, za coz bych si ted dal par facek ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam